CHELSEA - STEAUA, 3-1. Echipa lui Reghecampf a fost eliminata din optimile Europa League

×
Codul embed a fost copiat

Aici s-a terminat drumul Stelei in Europa. Dupa 1-0 pe National Arena, stelistii au fost calificati timp de 70 de minute in sferturi, dar Mata, Terry si Torres au marcat cele 3 goluri de care Chelsea avea nevoie pentru a obtine biletul in faza urmatoare.

Timp de 160 de minute, Steaua a fost in sferturile Europa League. La Londra, cu 7000 de romani in tribune care au urlat cat i-au tinut plamanii pana la final, Steaua a fost condusa din min 33, dupa golul lui Mata.

Pe final de repriza, Chiriches, eroul cu Ajax a reusit sa marcheze din nou, iar la cabine Steaua intra cu o misiune simpla. Sa tina tabela neschimbata, pentru a merge in sferturi.

Repriza a doua insa a venit cu doua goluri, marcate de Terry si Torres, spaniolul ratand si un penalty, pe care l-a trimis in bara. Cu 3-1 la Londra si 3-2 la general, Chelsea merge in sferturi, iar stelistii raman cu amintirea unei victorii istorice pe National Arena in fata detinatoarei trofeului UEFA Champions League.

Citește și
steaua
Bilete Chelsea - Steaua. Pretul cerut de bisnitari pentru un loc pe Stamford Bridge la retur
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

LIVE TEXT CHELSEA - STEAUA

ECHIPELE DE START

CHELSEA: Cech - Azpilicueta, David Luiz, John Terry, A Cole - Ramires, Obi Mikel - Eden Hazard, Oscar, Juan Mata - Fernando Torres

Rezerve: Turnbull - Ferreira, Cahill, Bertrand, Lampard, Benayoun, Moses

STEAUA: Tatarusanu - Rapa, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa, Chipciu, Tanase - Rusescu

Rezerve: Stanca - Gardos, Filip, Prepelita, Iancu, Tatu, Adi Rocha

Min 90. FINAL DE MECI. Steaua isi ia adio de la Europa League :(
Min 87.
Penalty pentru Chelsea, Torres a tras in bara
Min 83.
Latovlevici trage de la 30 de metri, fara probleme pentru Cech.
Min 80.
Ashley Cole vede un galben dupa ce l-a faultat pe Adi Popa.
Min 79.
Torres il culca la pamant pe Latovlevici, trage din 14 metri pe langa Chiriches, dar si pe langa poarta.
Min 78.
Oscar scapa in careu, trage la coltul lung, pe langa poarta.
Min 73.
Torres cere penalty. Cazut la pamant, Szukala il loveste fara sa-si dea seama.
Min 71. GOL CHELSEA, 3-1
Nu se poate. Steaua il scoate din criza pe Torres :(
Min 68.
Torres are primul dribling pentru el in acest meci
Min 65.
David Luiz trage din lovitura libera de la 30 de metri puternic pe poarta, Tatarusanu retine mingea fara probleme.
Min 61.
Chipciu recupereaza la 25 de metri, trece de un jucator, se apropie de careu, isi pune balonul pe piciorul stang si trage, iar Cech a aparat.
Min 60.
Aaapaaaraaa Tatarusanuuuu. Hazard trage puternic de la 20 de metri, portarul Stelei scoate in corner.
Min 57. GOL CHELSEA!
Terry inscrie si este 2-1 pentru Chelsea, care mai are nevoie de un gol pentru calificare. Urmeaza minute grele la poarta lui Tatarusanu!
Min 54.
Chipciu nu pare in forma in acest meci. Avea 4 colegi in careul lui Chelsea, dar a gresit pasa in cel mai critic moment.
Min 49.
Chipciu a pierdut mingea la mijlocul terenului, iar Bourceanu este fortat sa-l faulteze pe Ramires, pentru care ia un cartonas galben.
Min 46.
A inceput repriza secunda. Hai Steaua! Romania e alaturi de tine in acest moment!

FINALUL PRIMEI REPRIZE. Steaua are 2-1 la general, iar Chelsea trebuie sa dea doua goluri daca vrea sa se califice.

Min 45. GOOOOL! GOOOOL! GOOOOL! Chiriches marcheazaaaa!


Min 44.
Adi Popa fura o minge la mijlocul terenului, fuge, fuge, fuuuugeee pana in careeeeu, ajunge la coltul scurt al portii, dar este blocat in momentul in care incerca sa suteze!
Min 40.
Obi Mikel este daramat de Bourceanu. Nu s-a intamplat nimic interesant in rest, e o performanta sa-l darami pe Obi Mikel, atat :)
Min 39. Alearga, dribleaza, intra prin alunecare, nu vorbim despre Bourceanu, Lato sau Adi Popa, ci despre Tanase, care pare un pic mai concentrat in acest meci decat in ultima luna.
Min 37.
Torres trage puternic de la 20 de metri, pe langa poarta. Uuuuuuhhhh, se aude din tribuna.
Min 36.
Inca un corner pentru Chelsea, care de 5 minute domina partida in mod serios.
Min 35.
Chelsea a prins aripi dupa gol si ataca in continuare. Interventia lui Szukala salveaza situatia in ultimul moment.
Min 33 GOL CHELSEA, 1-0!
Mata marcheaza dupa o combinatie cu Ramires care a desfacut mijlocul si apararea Stelei. Este egal la  scorul general in acest moment.


Min 30. Romanii fac un meci mare la Londra, atat pe teren, cat si in tribune. Un mare LIKE pentru ei!
Min 23. Obi Mikel are doua ocazii mari intr-un singur minut.
Min 21.
Minute de presiune la poarta lui Chelsea, Tanase primeste mingea la marginea careului, trage la coltul scurt, dar Cech nu are probleme.
Min 18. Un suporter a intrat pe gazon, dar nu a apucat sa "guste" prea mult din atmosfera de pe teren :) Stewarzii l-au ridicat imediat.
Min 16.
Inca o sansa de gol pentru Steaua. Bourceanu are mingea la 30 de metri de poarta, il dribleaza pe Obi Mikel, se apropie de careu si traaaaageeee... pe langa, fara probleme pentru Cech.
Min 12.
Ocazie uriasa pentru Raul Rusescu. A intrat in careul, singur cu Cech, a tras la coltul lung, dar portarul lui Chelsea a respins.

Min 8. Steaua sta bine in teren, paseaza cu incredere si reuseste sa mentina posesia in fata unui Chelsea mai agresiv decat a fost la Bucuresti.

Min 5. Torres este scapat in careul Stelei, dar din fericire atacantul spaniol continua sa rateze orice sansa ar avea de gol... asa cum s-a intamplat cu el in ultimele luni.
Min 2.
Fiecare atingere de minge a jucatorilor lui Chelsea este acompaniata de huiduieli din tribune. Este o atmosfera cu care englezii nu s-au mai intalnit pe Stamford Bridge pana acum. Romanii sunt la inaltime.

Min 1. Meciul a inceput. Steaua a avut lovitura de start.


LIVE BLOG

22:00 Jucatorii au intrat pe teren, din tribune auzim "Roomaaniiiaaa". Atmosfera e superba.

21:30 Pe Stamford Bridge e ca pe National Arena. Stelistii au inceput sa cante "Steaua! Steaua!", aflam de la colegii de la Sport.ro

20:27 Incepe sa arate a meci de Europa League. Centrul terenul a fost acoperit cu un banner.

20:10 Incepem sa ne conectam mai mult la meci. Iata cum e atmosfera la stadion in acest moment.

20:08 Mingile oficiale au ajuns la stadion :)

20:07 Un cantec pe care nu am vrea sa il auzim diseara: "Cantecul lui Hazard"

20:05 Chelsea a anuntat ca a vandut toate biletele pentru acest meci. Conform Sport.ro, MM Stoica ar fi anuntat ca vor fi 10.000 de romani pe stadion.

20:03 Iata si revista oficiala pentru acest meci:

19:56 Fanii Stelei se apropie de stadionul lui Chelsea.

19:53 Iata un comentariu inspirat. Pentru ca Samsung este sponsorul principal al lui Chelsea, nu uitati ca Samsung are parte de un meci important in seara asta, lansarea Galaxy S4, LIVE VIDEO AICI

19:35 "Daca Chelsea nu se va califica... voi plange la propriu" - Iata cateva mesaje ale fanilor lui Chelsea inainte de meciul din aceasta seara.

19:33 Iata cum arata vestiarul lui Chelsea (min. 3:30 in clip)

19:27 Englezii si-au amintit inainte de acest meci de drama traita de Steaua in Anglia la meciul cu Middlesbrough, cand a castigat la Bucuresti cu 1-0, a avut 2-0 in timpul meciului retur... si stiti cu totii cum s-a terminat.

19:00 Conform Sport.ro, un bilet la bisnitari a ajuns la 200 de euro in acest moment.

18:40 Colegii de la Sport.ro au gasit-o pe Carmen Serban in fata stadionului Stamford Bridge.

17:44 Stelistii au fost intampinati pe Stamford Bridge de una dintre cele mai mari legende ale lui Chelsea, Drogba.

17:22 Pe Twitter lumea cauta in continuare bilete la CHELSEA - STEAUA:

17:00 Corespondentii Sport.ro trimisi la Londra scriu ca romanii sunt interzisi in barurile de pe langa Stamford Bridge. "Home supporters only" este mesajul cu care romanii au fost intampinati in fata pub-urilor din Londra.

16:30 Dincolo de faima, dincolo de glorie, meciurile din Europa inseamna si ceva ce pare sa conteze tot mai mult in fotbalul actual: bani! Daca Arsenal a castigat anul acesta din meciurile de Champions League 34 de milioane de euro, comparativ cu anul trecut cand a luat 28 de milioane de euro, veniturile lui Chelsea au cazut de la 60 de milioane de euro la 34 de milioane de euro.

carton steaua
16:00 Noua ne-a placut enorm acest carton facut de colegii de la ProTV si Sport.ro pentru CHELSEA - STEAUA. Pentru cei care nu uita cum Bucurestiul e confundat cu Sofia si Budapesta de atatea ori :) Sa strigam diseara: Salutare, Pariiiiiiis :))

15:30 Frank Lampard, inaintea returului: "Steaua este o echipa buna. Au jucatori tehnici, cum sunt toti cei care ajung in aceste faze ale competitiilor europene. Va fi un un meci dificil. Acolo am avut un teren dificil, dar aici va fi un gazon mai bun. Ceea ce ne face treaba mai grea este ca nu am reusit sa marcam acolo. Va un meci pe muchie de cutit, dar trebuie sa credem in noi ca avem caracter si abilitatile sa intoarcem scorul."

15:00 Oficialii lui Chelsea au muncit in ultimele zile pentru ca iarba de pe Stamford Bridge sa fie perfecta inaintea meciului cu Steaua. O intepatura oare la adresa romanilor pentru felul in care s-a prezentat gazonul pe National Arena? Click pe link pentru FOTO.

14:30 Benitez simte presiunea inaintea meciului cu Steaua. Nu numai aceasta partida atarna greu pentru el, dar si returul cu United din FA Cup: "Sunt sigur ca si daca o voi califica pe Chelsea in fata Stelei, tot voi fi gasit vinovat pentru programul pe care il vom avea in viitorul apropiat in toate competitiile.", a spus, ironic, tehnicianul spaniol.

14:00 Vesti bune de la Londra. Se vorbeste deja despre inlocuitorul lui Benitez. The Sun scrie ca in locul antrenorului spaniol ar putea veni Guus Hiddink, cel care a luat FA Cup cu Chelsea in 2009, intr-un mandat care a durat 4 luni. Sa speram ca Steaua ii va grabi plecarea lui Benitez de pe Stamford Bridge.

13:15: Sport.ro ne prezinta fularul oficial pentru CHELSEA - STEAUA:

12:00 Reghecampf are o problema mare pe cap cu cateva ore inainte de meci. Latovlevici a resimit din nou probleme la genunchi la ultimul antrenament si are sanse mici sa joace diseara pe Stamford Bridge.

11:24 Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca va merge in cursul serii la meciul retur CHELSEA - STEAUA, care se va desfasura la Londra, daca intalnirea PES de la Bruxelles, la care va participa anterior, se termina la timp.

Intrebat daca va merge la meci la Londra, Ponta a precizat: "Daca reusesc, daca se termina intalnirea de la Bruxelles la timp, da".

El a aratat ca nu da un pronostic asupra rezultatului meciului.
"Nu ma ocup cu pronosticuri, am alte lucruri in fisa postului", a spus Ponta.

10:31 Casele de pariuri nu o vad prea bine pe Steaua in aceasta seara. Chelsea are cota 1.30 la victorie, in timp ce o victorie a Stelei are cota 11.00. Vezi pe Sport.ro care este cel mai probabil scor.

8:31 Laurentiu Reghecampf: Nu vom lasa adversarul sa joace, vom incerca sa castigam

"Este un meci important pentru toata lumea, nu numai pentru mine. Este important pentru noi ca echipa sa ne calificam si pentru tot fotbalul romanesc. Am exersat si penaltiurile, vom vedea unde se va ajunge maine seara. Vom incerca sa castigam, dar va fi un meci dificil. Suntem o echipa care joaca fotbal, ne place sa conducem meciul. Asta vom incerca sa facem si maine seara. Nu incercam sa ne facem jocul dupa adversar, incercam sa dominam si sa avem posesie. Nu vom lasa adversarul sa joace, vom incerca sa castigam. Avem jucatori de valoare, dar ma intereseraza ca echipa sa evolueze bine. Fotbalistii joaca fiecare meci pentru club, pentru ei, pentru viitorul lor", a spus Reghecampf.

Tehnicianul stelist a afirmat ca Latovlevici are unele probleme medicale, dar se spera in recuperarea lui. "Daca imi este teama de ceva, imi este de echipa mea. Avem o experienta neplacuta de la meciul din deplasare cu Ajax Amsterdam. Numai in directia asta ma gandesc si incerc sa-i fac pe jucatori sa evolueze ca in meciul tur cu Chelsea. Latovlevici are probleme, dar incercam sa-l refacem. Este foarte greu sa-l inlocuim pe Latovlevici, dar daca va fi nevoie vom gasi solutia cea mai buna. Publicul joaca un rol important si cred ca daca noi vom marca, atmosfera nu va fi prea buna pentru gazde. Chelsea este cea mai puternica echipa pe care am intalnit-o pana in aceasta faza. Cu siguranta vom avea unele probleme la fazele fixe, dar ne-am antrenat. Daca vom avea talie nu este important, conteaza cum te aperi la astfel de faze", a precizat Reghecampf.

7:00 Alarma de incendiu la hotelul Hilton Kensington, unde sunt cazatii stelistii. Anuntul a fost postat pe Facebook de catre managerul Mihai Stoica. Citeste mai multe pe Sport.ro

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Pariuri Chelsea - Steaua. Cum arata biletul care iti garanteaza castiguri de 28.000 euro
Pariuri Chelsea - Steaua. Cum arata biletul care iti garanteaza castiguri de 28.000 euro

Chelsea - Steaua se joaca maine in direct la PRO TV pe teren dar si la casele de pariuri.

Bilete Chelsea - Steaua. Pretul cerut de bisnitari pentru un loc pe Stamford Bridge la retur
Bilete Chelsea - Steaua. Pretul cerut de bisnitari pentru un loc pe Stamford Bridge la retur

Miza uriasa pentru returul din optimile ''Europa League'', dintre Chelsea si Steaua, transmis in direct de ProTV si Voyo.ro, joi de la 22:00.

Asta vor vedea maine in vestiar. Filmuletele care ii vor face sa planga pe jucatorii Stelei. VIDEO
Asta vor vedea maine in vestiar. Filmuletele care ii vor face sa planga pe jucatorii Stelei. VIDEO

Scrie mesajul tau pentru Steaua si Sport.ro il duce in vestiar inainte de meciul de la Londra

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.