Zilele ploioase, cosmarul celor din Capitala. Pietonii fac slalom printre balti, iar soferii ii stropesc cu fiecare ocazie

Dată publicare: 28-03-2015 20:48
Dată actualizare: 31-03-2015 07:10


Doar pieton in Bucuresti sa nu fii in zilele ploioase. Cei care au iesit sambata cu treburi si au mers pe trotuare au fost stropiti de soferii neatenti sau nepasatori.

Doar bunul simt ii mai poate opri pe conducatorii auto sa ii ude pe cei de pe marginea drumului. Codul rutier nu-i mai amendeaza. La fel de adevarat este ca orasul are o canalizare proasta si la fiecare ploaie mai puternica devine plin de balti si noroaie.

Zona Dorobanti din Capitala. Aceasta domnisoara se afla in locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Fix pe trecerea de pietoni s-a format o baltoaca, iar soferii care trec in viteza ii uda pe toti cei care stau aproape de bordura.

Tanara: "Pana pe undeva pe la genunchi. Sa fie mai atenti cei care o fac intentionat, ca nu este frumos, nici lor nu le-ar conveni sa fie in situatia noastra."

Nu este singura ghinionista:

Pieton: "Enervant, adica nesimtiti. Presupun ca unii din greseala, altii o fac intentionat."

La numai cateva minute, o alta persoana este victima unor soferi grabiti.

Pieton: "Sa fie mai atenti, evident, sa se uite pe unde merg."

Acest domn este stropit de doua ori. Se retrage de langa bordura, dar nu foarte mult, pentru ca este stropit si a doua oara. Ca sa nu pateasca si altii la fel, le arata celorlalti pietoni ce li se poate intampla daca stau la marginea trotuarului.

In schimb, un alt barbat este mai sprinten si evita sa fie stropit de masinile care trec in mare viteza pe langa el. Nu o avertizeaza insa si pe femeia care vine din spate.

O alta femeie isi vede stropiti si pantalonii si punga de cumparaturi si are o rugaminte catre soferii grabiti: Cam aceeasi situatie a fost in tot orasul.

Pieton: "Soferii din Bucuresit stropesc pe toata lumea in principal, dar sunt si multi OK. Mi se pare ca ar trebui o canalizare mai buna."

Perfect adevarat. Canalizarea nu reuseste sa adune toata apa, asa ca, fie pentru ca nu le pasa, fie ca nu sunt atenti, conducatorii auto ii stropesc pe pietoni. Codul Rutier nu-i mai sanctioneaza pe soferii care ii stropesc cu buna stiinta pe cei ce se pot apara cel mult cu umbrela.


VIDEO PROTVPLUS.RO