Un apartament de 3 camere PLIN cu papusi. Doi romani vor sa intre in Cartea Recordurilor cu cea mai mare colectie din lume

Dată publicare: 24-05-2014 08:44
Dată actualizare: 27-05-2014 06:48


Casa... papusilor are un cu totul alt sens, atunci cand vine vorba despre o familie din Bistrita!

Apartamentul oamenilor pare invadat de jucarii de tot felul, si nici macar ei nu stiu exact cate sunt, deoarece, dupa cum au si marturisit, sunt prea multe sa le poata numara! Daca la inceput a fost doar pasiune, acum cei doi soti spera sa intre in Cartea Recordurilor cu aceasta colectie.

Daca in sufragerie predomina papusile de portelan, in hol sunt cele de plus, iar in bucatarie sunt aranjate mastile. Mergand mai departe spre dormitor gasim jucariile de suflet, mostenite de la parinti si care rezista de zeci de ani.

Proprietara acestei colectii impresionante spune ca a pastrat toate jucariile primite atunci cand era copil. Pe masura ce a trecut timpul, prietenii au aflat de pasiunea ei si i-au oferit in dar altele noi. Si astfel s-au strans atat de multe incat acum acopera toti peretii apartamentului cu 3 camere.

"Intotdeauna au fost jucarii in casa, doar ca in ultima vreme am luat mai multe pentru ca mi-s dragi si mereu cand gasesc o jucarie care imi place o cumpar. N-am putut sa le numar niciodata, sunt cam multe." - spune proprietara.

Femeia spune ca papusile sunt copiii ei si fiecare in parte este tratata de parca ar fi vie: "Sunt de ale noastre, sunt un pic mai obosite. Aici mai am de lucru o vara intreaga, sa le iau pe toate jos, sa le spal pe cap, sa le aranjez, sa le schimb rochitele."

Cei doi soti vor sa completeze colectia cu cateva "piese scumpe", apoi sa ajunga in Cartea Recordurilor.


VIDEO PROTVPLUS.RO