Soacra unui sef de sectie de la spitalul din Slatina, internata de 5 ani


Ultimul update: Marti 06 Noiembrie 2012 04:25
Data publicarii: Sambata 24 Ianuarie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale
Ion Bazac

Soacra unui sef de sectie de la Spitalul Judetean din Slatina este internata in unitate de cinci ani. Ministrul sanatatii a dispus inceperea unei anchete, pentru a se stabili cine suporta costurile de spitalizare a femeii.


Ion Bazac s-a aflat vineri noapte la Spitalul Judetean din Slatina, unde a constatat ca la sectia de neurologie este internata de cinci ani soacra lui Renica Diaconescu, unul dintre sefii clinicii si membru PSD Olt, informeaza Mediafax. 

Totodata, femeia este mama directorului adjunct al Autoritatii de Santate Publica Olt, Victorita Diaconescu.

Ministrul sanatatii a declarat ca va desemna o comisie care sa stabileasca cine a platit la Casa de Asigurari de Sanatate banii pentru spitalizare si ca impotriva vinovatilor se vor lua masuri drastice. 

Informatia l-a "socat" si pe subsecretarul de stat Raed Arafat, care a spus ca nu a crezut ca in sistemul sanitar din Romania se poate intampla asa ceva.

Ion Bazac si Raed Arafat au descins vineri noapte la Spitalul Judetean din Slatina, acolo unde un barbat de 62 de ani a murit dupa ce a fost plimbat ore in sir intre sectii, fara sa primeasca ajutor.

Sursa: Pro TV

Medicul acuzat ca a sfaramat capul unui copil cu forcepsul, sanctionat
E foarte posibil ca medicamentele sa se scumpeasca cu 10%!
Criza de medicamente! In spitale, bate vantul
VIDEO PROTVPLUS.RO