Noua Sala Polivalenta din Craiova are panouri 3D! Degeaba, pentru ca nu poate fi inaugurata


Ultimul update: Sambata 03 Noiembrie 2012 01:57
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2011 19:23
Categorie: Stiri Sociale

Autoritatile din Craiova n-au invatat din greseala de acum 18 ani, cand Sala Polivalenta din oras a ars din temelii, pentru ca nu exista un rezervor cu apa in apropiere. Acum, noua constructie are aceeasi problema.

Responsabilii si-au dat seama, ca nu au teren suficient pentru bazinul de apa.

Cu o suprafata de 10.000 de metri patrati, 4.000 de locuri in tribune, mai multe sali de joc in care vor putea fi organizate simultan intreceri, doua piste de atletism la subsol, dar si ecrane 3D, noua sala Polivalenta din Craiova ar putea fi a doua din tara, dupa cea din Bucuresti.

Teoretic, pe 15 februarie 2012 ar trebui sa fie inaugurata, insa constructorii tocmai si-au dat seama ca nu au loc si pentru un rezervor de apa. Fara el, cladirea ramane frumoasa si moderna, dar nefunctionala. De cateva zile, reprezentantii Primariei Craiova se tot sfatuiesc, se gandesc si se razgandesc.

Nici nu au tot timpul din lume la dispozitie: la sfarsitul anului expira autorizatia de constructie. Exista o singura varianta, ca rezervorul sa fie construit pana atunci: primaria sa cumpere o bucata de teren aflata in spatele salii polivalente. Insa cei patru proprietari nu vor sa vanda.

Si agentii imobiliari au cautat teren in zona, la cererea clientilor, dar n-au gasit pe nimeni dispus sa vanda.

Intr-un final, Cconsiliul Local a votat propunerea de a cumpara 700 de metri patrati, ca sa evite un dezastru cum a fost cel din 1993, cand vechea sala polivalenta din Craiova a ars ca o torta, pentru ca nu exista niciun rezervor cu apa in apropiere. La noul proiect, ramane de vazut daca oficialii ii vor convinge pe proprietari sa vanda.

Autostrada Soarelui a fost facuta degeaba din punctul de vedere al traficului
Autostrada pe hartie, praf in realitate. Cat ne costa blocajul Autostrazii Transilvania
In loc de drumuri, construim sali de sport. Una de 75 milioane in Bacau
VIDEO PROTVPLUS.RO