Singurele locuri care ne amintesc ca e iarna de fapt in sudul tarii. Patinoarele au fost luate cu asalt de Craciun

Dată publicare: 26-12-2015 18:20
Dată actualizare: 29-12-2015 06:59


Patinoarele au fost pline si in a doua zi de Craciun. Pe luciul ghetii spiritul sarbatorilor de iarna este mult mai puternic, tinand cont ca temperaturile de afara sunt mai potrivite pentru o primavara.

La fel de aglomerate au fost si aleile din parcuri unde oamenii s-au plimbat mangaiati de razele soarelui sau au savurat un pahar de vin fiert.

Incepatori sau profesionisti, sute de bucuresteni s-au incaltat azi cu patinele si au luat cu asalt patinoarele din Capitala. Pe langa exercitiul fizic care ne face bine tuturor, aici in Parcul Cismigiu se leaga si prietenii frumoase.

Printre sutele de patinatori de ocazie, zarim si o silueta delicata care iese repede in evidenta. Cu miscari gratioase, deseneaza cercuri pe gheata, in piruete admirate de incepatori. O cheama Rebeca si are 12 ani. Patineaza de la 7 ani si e deja vicecampioana in Germania.

Rebeca Sandulescu: "M-am atasat foarte mult de sportul asta, asa ca am continuat sa il practice.”

Urmariti de pe margine de prieteni sau parinti, cativa copii ne-au invitat la joaca pe un morman de zapada. Nu era cazuta din cer, ci stransa de pe suprafata patinoarului.

Aceeasi atmosfera si la Patinoarul din Drumul Taberei. Unde oamenii au stat insa la coada la bilete sau patine.

Reporter: Bravo. De cat timp patinezi?
Copil: De 10 ani.
Reporter: Pai cati ani ai?
Copil: 6

Si constantenii s-au bucurat de putina gheata si zapada. In statiunea Mamaia s-a deschis cel mai mare patinoar in aer liber din oras unde intrarea este gratuita.

Daca v-au convins sa iesiti din casa, sa stiti ca o intrare pe gheata costa in Bucuresti intre 10 si 15 lei si poti patina timp de 2 ore. Daca nu aveti patine sau doriti si un pinguin ajutator, puteti inchiria pentru inca 10 lei
 


VIDEO PROTVPLUS.RO