Sergiu Nicolaescu a fost operat de litiaza biliara

01-06-2009 00:00


Regizorul a fost supus unei interventii chirurgicale, luni dimineata, la Spitalul Elias din Capitala. Medicii au decis sa-i scoata fierea dupa ce saptamana trecuta maestrul a acuzat dureri la stomac si nu a putut sa manance o perioada indelungata.

"Sergiu Nicolaescu a fost operat de o echipa condusa de seful sectiei de Chirurgie din Spitalului Universitar de Urgenta «Elias», medicul Adrian Miron", a declarat doctorul Valentin Calu.

Acesta a precizat ca s-a efectuat o interventie laparoscopica de colecistectomie, ca operatia a decurs fara incidente, iar starea sanatatii lui Nicolaescu este buna.

Saptamana trecuta regizorul a fost internat din cauza unor probleme digestive.

In ianuarie anul trecut, Sergiu Nicolaescu a suferit doua interventii chirurgicale pe creier, din cauza unui hematom la cap, care ii aparuse cu doua luni inainte, in urma unei cazaturi pe scari. La cateva zile de la interventiile chirurgicale, regizorul a ajuns din nou spital din cauza unor tulburari de ritm cardiac.

La sfarsitul lunii ianuarie 2008, Sergiu Nicolaescu si-a revenit si a trecut din nou la munca.

Cel mai recent film regizat de Sergiu Nicolaescu, lungmetrajul "Carol I", a avut premiera de gala la inceputul lunii mai, la Cinema Pro si a fost lansat atat in cinematografe, cat si pe DVD. Rolul lui Carol I este jucat de Sergiu Nicolaescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO