Scoala de vara, solutia ideala pentru parintii care nu stiu cum sa le umple timpul elevilor in vacanta. Cat costa o saptamana

Dată publicare: 02-07-2016 07:50
Dată actualizare: 05-07-2016 07:28


A venit vacanta, dar sunt si elevi care continua sa mearga la scoala...la cea de vara insa. Acolo au parte de drumetii prin padure, plimbari cu trasura sau lectii de gatit.

Parintii sunt multumiti pentru ca pustii stau in natura si, culmea, copiii uita pana si de bunici.

Incantarea se citeste pe fetele copiilor din Timisoara, pregatiti de inca o zi la scoala. Dar este vorba de o altfel de scoala. Sunt urcati in autobuze si pornesc la drum catre o noua aventura.

350 de lei pe saptamana scot parintii din buzunar pentru scoala de vara. In pret sunt incluse transportul, o masa si doua gustari, iar pustii sunt supravegheati de zece adulti.

"Este extraordinara pentru ea aceasta activitate si in fiecare zi imi zice sa nu cumva sa uiti sa ma duci maine. Ar putea renunta si la bunici", declara o mamica.

"Avem o parte de educatie non-formala de dezvoltare personala si incercam sa atingem niste puncte, pe comunicare, pe munca in echipa, pe exprimare emotioanala si ii invatam sa piarda", a declarat unul dintre organizatori.

Si la Brasov sunt organizate astfel de escapade. Elevii merg la picnic, au curs de bune maniere si isi dezvolta inteligenta emotionala. Parintii platesc 450 de lei pe luna, la care se mai adauga 10 lei zilnic pentru mancare.


VIDEO PROTVPLUS.RO