Sa votam sau sa nu votam? Romanii sunt bulversati de mesaje contradictorii!


Ultimul update: Sambata 20 Octombrie 2012 04:52
Data publicarii: Duminica 30 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Politice
vot stampila

Mai multi cetateni din Alba Iulia, printre care si jurnalisti, au primit, pe telefoanele mobile, mesaje prin care sunt indemnati sa mearga la vot, acestea fiind semnate de candidati, care insa neaga ca ar fi autorii lor.


Mesajele au fost transmise sambata seara, dar mai ales duminica, de pe diverse numere de telefoane mobile. Presedintele BEJ Alba, Gianina Muntean, a declarat ca biroul nu a primit vreo sesizare scrisa privind transmiterea acestor mesaje cu continut electoral. Muntean a spus ca a aflat despre faptul ca unele dintre mesaje ar fi fost primite si de unii dintre membrii Biroului Electoral Judetean Alba.

Potrivit sursei citate, BEJ Alba nu s-a autosesizat pentru ca nu a primit informatii concrete despre aceste mesaje.

Mai multi locuitori ai judetului Prahova au primit, sambata dupa-amiaza, apeluri telefonice de la persoane necunoscute care, sustinand ca sunt politisti, le-au recomandat sa nu plece de acasa in 30 noiembrie intrucat locuinta le-ar putea fi sparta.

Potrivit unui al politiei Prahova, mai multi cetateni au primit, sambata dupa-amiaza, apeluri telefonice de la persoane necunoscute. Acestea au pretins ca sunt politistii, le recomandau oamenilor sa nu plece de acasa in perioada urmatoare, dar mai ales in ziua de 30 noiembrie pentru ca la intoarcerea acasa si-ar putea gasi casele sparte de hoti.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO