Elevii castigatori la NASA Space Settlement organizeaza colecta publica. Tinerii romani nu au bani sa-si ridice premiile

Ultima actualizare: 13-04-2014 06:54
elevi

StirilePROTV au scris in urma cu doar zece zile despre reusita extraordinara a unor elevi din Romania, care au obtinut 34 de diplome la concursul NASA Space Settlement, la care au participat peste 1.000 de copii talentati din toata lumea.

Dupa aceasta performanta extraordinara, cei 19 elevi, alaturi de doi profesori insotitori, s-au trezit ca nu dispun de fondurile necesare pentru a ajunge in Los Angeles, unde are loc ceremonia de decernare a premiilor, pentru a-si ridica distinctiile.

Citeste si: Proiectele prin care elevii din Romania i-au batut pe americani la un concurs NASA si au obtinut 34 de premii

Cei 19 nu au primit niciun fel de ajutor din partea statului in acest sens, motiv pentru care preotul Chris Terhes a initiat o campanie de strangere de fonduri pentru ca elevii sa poata ajunge in SUA.

Pana in momentul redactarii acestei stiri, s-au strans 855 de dolari, dintre care 200 au fost donati doar de preotul Chris, conform site-ului Fundly. Costurile de transport si cazare sunt estimate la 15.000 de dolari, iar banii trebuie stransi in urmatoarele patru zile.

Cei care vor sa contribuie pot accesa link-ul de mai jos:

Vezi AICI mai multe despre campanie.

Cei 19 elevi au castigat 34 de premii, fata de cele 7 ale americanilor. Premierea va avea loc in perioada 14-18 mai, la Los Angeles.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO