Românii se aprovizionează online de Sărbători. Aplicația care îți umple frigiderul în 90 min

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Pentru tot mai mulţi oameni speriaţi de haosul din hipermarketuri, mai ales în zilele de sărbătoare, a existat o rezolvare. Altfel spus, au comandat alimentele şi băutură pe internet.

Faţă de anul trecut, statisticile oficiale arată majorări de peste 10% la această categorie. Asta şi pentru că au apărut aplicaţii prin care de la plasarea comenzii şi până când sacosele ajung la uşă, trec doar 90 de minute, dar şi lanţuri comerciale care livrează în sistem "drive în".

Alex este curier specializat în cumpărături şi în livrarea lor rapidă. A primit o comandă prin aplicaţie şi alege produsele pentru un client.

”Domnul a comandat apă minerală carbogazoasă, telemea, bagheta, pâine, castraveţi, ardei... în valoare de o mie de lei. Vin... I-am luat domnului pâinea, ouăle, avem aici să le bifăm, să nu cumva să ne încurcăm. Bifam aici, ne asigurăm că sunt două, nu una”, își consultă Alex listele de cumpărături.

În cazul în care v-aţi răzgândit şi vreţi să completaţi comanda, o puteţi modifica în timp real.

De la preluarea comenzii, până când ajung produsele la uşa solicitatntului, nu trebuie să treacă mai mult de 90 de minute. Pentru acest serviciu, taxa este de 19,99 lei pe livrare. Comenzile prin aceasta aplicaţie mai pot fi date duminică, până la ora 15:00.

O altă soluţie, pentru cei care vor totuşi să iasă din casă, dar nu vor să piardă ore în şir printre rafturi, este cea aleasă şi de Roxana. Comanda se plasează pe site, apoi poţi opta pentru ridicare personală cu maşina sau pentru curier. Şi aici, comenzile se mai pot ridica până mâine seară la ora 17:00.

Alte magazine au şi puncte speciale. Coşul de cumpărături este gata a doua zi după ce a fost plasată comandă. Pentru opţiunea cu livrare prin curier, care se face tot de pe o zi pe alta, taxa este de 20 de lei.

Statisticile oficiale arată o creştere cu 10 procente a cumpărăturilor online în 2017, faţă de 2016, când vine vorba despre "bunuri pentru gospodărie". Cele mai vândute pe net rămân hainele şi articolele din sport, potrivit Institutului Naţional de Statistică. În top sunt şi vacanţele, biletele de spectacole, electronicele, cărţile, filmele şi jocurile video.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 22 Octombrie 2021

48:23
Alt Text!
La Măruță
La Maruta – 22 Octombrie 2021

01:26:33
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!