Proiectul Aspire, sansa pentru 50 de studenti romani sa studieze cu profesorii de la Harvard


Ultimul update: Joi 23 Mai 2013 06:54
Data publicarii: Luni 20 Mai 2013 20:10
Categorie: Stiri Sociale

50 de studenti romani vor castiga sansa de a afla cum pot deveni lideri ai lumii moderne direct de la cei mai apreciati profesori ai Universitatii Harvard.

Este al treilea an cand americanii vin la Poiana Brasov ca sa le ofere tinerilor nostri cursuri despre cum isi pot cizela calitatile native.

In premiera, proiectul se adreseaza acum si liceenilor. Iar inscrierile au inceput luni.

Provocarea Aspire ii vizeaza pe toti cei care vor sa-si deschida noi orizonturi, indiferent de profil. Este al treilea an cand cei mai buni sunt invitati sa aiba "experienta Harvard" in Romania. O saptamana de cursuri si workshopuri la Poiana Brasov, in care vor invata cum sa devina lideri si antreprenori de succes.

Ana Maria Dorobat, co-presedinte Aspire: "Se pot inscrie toti studentii din primul an, pana in ultimul an, din ciclul de licenta. Tineri ambitiosi, curajosi, care isi doresc sa isi scrie parcursul profesional cu litere mari".

Mai mult, in premiera, si liceenii au primit provocarea scolii de vara Aspire.

Dinu Gheorghe, initiator proiect: "Aspire High School este un proiect pentru tinerii de liceu din clasele IX-XIII. Vor fi pusi in contact cu profesorii de la Harvard, cat si cu tineri care au studiat in afara tarii".

Printre acestia sunt si participanti de anii trecuti; marturia lor convinge ca tinerii nostri pot si vor sa faca mai mult.

Irina Anghel, initiator proiect: "Cei care sunt Alumni, absolventii proiectului, lucreaza din greu, pentru ca sa ofere si altor generatii oportunitati de genul asta. Putem sa vedem copiii care au fost cursanti Aspire oferindu-le sansa asta".

Inscrierile sunt deja deschise pe www.aspireacademy.ro. Aplicatia consta intr-un CV si un eseu, iar cei mai promitatori candidati vor fi chemati pentru a doua etapa de selectie - interviul. Cei alesi vor fi anuntati la inceputul lunii iulie.

Iar in a doua jumatate a aceleiasi luni cei 50 de studenti si liceenii vor trece prin cea mai inedita experienta extracuriculara de pana acum. La Poiana Brasov pot face primii pasi pentru a intra in comunitatea viitorilor lideri. Important e sa aspire si sa se lase inspirati.

BACALAUREAT 2013. CALENDARUL examenului de BACALAUREAT NATIONAL 2013
Jumatate din elevii din mediul rural abandoneaza scoala dupa 8 clase. Ce solutie au autoritatile
A inceput sezonul comertului cu lucrarile de licenta. Cu cat se vinde plagiatul, pe internet
VIDEO PROTVPLUS.RO