Proiecte de licenta originale, prezentate de studentii brasoveni in fata unor companii aflate in cautare de parteneri
Moda "copy-paste" la lucrarea de licenta iti poate asigura, eventual, o nota mare, dar nu iti ofera si sansa unei angajari imediate.
Studentii brasoveni care au inteles asta au gandit proiecte de licenta originale pe care le-au prezentat in fata companiilor aflate in cautare de parteneri creativi.
Roboti, masinarii si instalatii, planuri de afaceri, sunt cateva dintre inventiile cu care tinerii absolventi au incercat sa-i convinga pe angajatori sa ii ia in echipa.
Alegeri 2024
21:23
Ciolacu reafirmă că, dacă este ales preşedinte, l-ar desemna premier pe Bolojan şi că îşi doreşte o coaliţie cu PNL
20:58
Marcel Ciolacu este favorit clar pentru câștigarea alegerilor pe platforma pe care s-a pariat masiv în favoarea lui Trump
17:04
Cum văd străinii alegerile prezidențiale din România. ”De 20 de ani trebuie să alegem răul cel mai mic”
16:02
George Simion, președintele AUR, a votat la Roma: „Vin aici să votez din respect pentru toţi românii”
Aula Universitatii Transilvania s-a umplut de studenti dornici sa demonstreze ca sunt in stare sa imagineze si puna in practica un proiect.
Dragos Bratu are 24 de ani, iar anul trecut s-a angajat la o mare companie care produce electrocasnice. Proiectul cu care a avut succes este un robot programat sa-si mentina echilibrul pe doua roti.
In total, 230 de proiecte au trecut prin fata juriului si a viitorilor angajatori. Multi dintre directorii de firme spun ca tinerii, oricat de bine ar fi pregatiti teoretic, au mari probleme cand trebuie sa puna in aplicare ceea ce au invatat in facultate.
Peste 30 de companii si-au trimis reprezentantii sa vada proiectele de diploma ale studentilor. Cele mai interesante au fost considerate cele din domeniul ingineriei electrice, IT si inginerie aero-spatiala.