O tanara mama si-a alaptat bebelusul in Parlament. Cum au reactionat alesii. VIDEO

Ultima actualizare: 01-11-2012 16:29

Femeia si-a alaptat copilul la san de fata cu alesii neamului. I-a bulvesat usor pe domnii care au si uitat cum au fost hraniti pana sa ajunga mari.

Dincolo de ineditul situatiei, femeia sustine cauza unor ONG-uri care cer ca doctorii sa nu le mai sugereze lauzelor ce lapte praf sa cumpere.

La un an si opt luni, Carol cauta inca pieptul mamei, iar foamea l-a lovit, inevitabil, pe holurile parlamentului. Mama lui a venit cu treaba la Senat. A tinut sa le explice alesilor ca din punctul ei de vedere nu este normal ca marile companii farmaceutice sa isi promoveze agresiv laptele praf mai ales in spitale.

"Copilul meu nu a racit si daca ii curge nasul nu chem SMURD-ul, ci ii dau lapte de mama si ii trece, cand il dor gingiile nu i-am dat medicamente, ci am continuat sa ii dau san si asta a rezolvat totul", explica Aniela Petreanu.

Dandu-se pe ea drept exemplu, mamica le-a spus doamnelor deputat ca alaptatul nu deformeaza corpul. Ca sa se convinga, au aruncat o privire si domnii.

Imaginea cu mama si copilul la piept a starnit emotii puternice. In Romania, 30% dintre mame alapteaza in prima luna si numai 12,6% dintre ele isi mai hranesc copilul la san pana cand acesta implineste 6 luni.

Piata neagra a sangelui. Supravietuirea cautata la coltul strazii in Bulgaria

Intoleranta alimentara poate fi cauza oboselii si a migrenelor

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO