O fotografie cu cei dragi, realizata intr-un studio profesionist, cu decor de iarna. Pretul unui astfel de cadou de Craciun

Dată publicare: 13-12-2015 18:15
Dată actualizare: 16-12-2015 07:13


Daca ati ramas in pana de idei pentru cadouri de Craciun, ce-ati zice de o fotografie cu cei dragi, realizata intr-un studio profesionist, intr-un decor de iarna?

O sedinta foto de jumatate de ora costa 250 de lei, iar albumul va fi gata pana vine Mosul. Un studio foto din Cluj-Napoca a fost vizitat in ultima luna de zeci de familii care vor sa daruiasca un zambet celor dragi. Camelia a venit cu Maria, fetita ei de numai 9 luni, ca sa-i faca un cadou aparte sotului.

Clienta: "Daca pana acum sedintele foto se faceau in grup de 3, acum am ales sa facem noi doua surpriza pentru el. Cu siguranta se va bucura de ea."

Decorul specific sarbatorilor nu putea lipsi dintr-o astfel de fotografie.

Nora Chis, fotograf: "Lumea a ales un decor mai cald, culori de alb, auriu, un decor mai de casa, mai intim. Inca din octombrie oamenii si-au rezervat loc la studio sa vina sa isi faca sedintele de Craciun impreuna cu familia, bunicii."

Intr-un alt studio foto o bunica si nepotelul ei sunt personajele principale. Fotografia portret va ajunge sub brad pentru bunicul. Aici decorul ne duce cu gandul la o cabana din varf de munte.

Roxana Salanata, fotograf: "Chiar un copil care a venit la sedinta a zis ca seamana cu atelierul lui Mos Craciun. Majoritatea fac aceste fotografii pentru bunici, neamurile care nu sunt aproape de ei."

O asemenea sedinta foto, de jumatate de ora, costa 250 de lei, iar cei care doresc sa schimbe decorul si durata, si sa fie fotografiati timp de o ora, platesc 400 de lei.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO