O eleva din Slatina a luat 9,90 la matematica, la Evaluarea Nationala, si a facut contestatie. Cat a primit nota finala


Ultimul update: Vineri 07 Iulie 2017 07:50
Data publicarii: Marti 04 Iulie 2017 10:54
Categorie: Evaluare nationala 2017
maria gutica florescu

O eleva din judetul Olt, Slatina, nu a fost multumita de modul in care lucrarea ei la proba de matematica de la Evaluarea Nationala a fost evaluata, asa ca a facut contestatie pentru a obtine nota maxima la aceasta proba.

Iinitial, Maria Gutica-Florescu, eleva la Scoala Gimnaziala “Vlaicu Voda”, a obtinut nota 9.90 la proba de matematica. In prealabil, ea obtinuse nota 10 la Limba si literatura romana. Consultandu-se cu profesorul ei de matematica, in privinta subiectelor, cei doi le-au analizat punct cu punct, realizand ca eleva nu ar fi gresit nimic, relateaza adevarul.ro

Maria a decis sa faca contestatie, iar cand s-au afisat rezultatele finale, ea a obtinut nota maxima si la matematica, implicit media 10 la Evaluarea Nationala.

Drept urmare, in judetul Olt, 10 elevi au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala.

Intrebata ce crede despre generatia din care face parte, Maria a spus: "Cei din varf au, intr-adevar, o atitudine demna, sunt constienti de capacitatile lor, dar mi-as dori ca tinerii de astazi sa nu mai fie atat de modesti. Sa mergem cu capul sus si privirea inainte, sa nu ne aplecam”.

 

Sursa:

VIDEO PROTVPLUS.RO