Nudisti vs textilisti: discutii aprinse intre utilizatorii stirileprotv.ro!

Nudism

Pe litoralul romanesc, turistii imbracati si nudistii s-au luat la harta. In lipsa unor spatii special amenajate, nudistii sunt nevoiti sa faca plaja la un loc cu ceilalti turisti deloc incantati de priveliste.


Si pe site-ul nostru stanjenitoarea situatie a starnit controverse. Unii dintre utilizatori le iau apararea nudistilor, care au ramas fara bucatica lor de nisip, special delimitata:

"<> Cum adica??? Pai daca e plaja de nudisti, cum altfel sa umbli? Sunteti haiosi cu comentariile astea. Vama si 2 Mai-ul sunt statiuni unde se face nudism... si cu asta basta! Cui nu-i convine sa nu vina. Iar de copiii nostri, nudisti si ei, avem noi grija sa-i educam mult mai civilizat, astfel incat cand or ajunge prin alte tari sa nu se simta total nelalocul lor, pentru ca mami si tati nu au fost in stare sa le explice ca trupul uman este ceva frumos, nu rusinos, ca e bine sa fii indulgent cu oamenii chiar daca nu ii intelegi si nu e frumos sa judeci si sa condamni doar pentru ca poti”, scrie un adept al nudismului, raspunzand unui mesaj anterior, venit de la Maria:

Nudistii sunt prea plini de ei si cred ca au si probleme psihice. Daca vor sa-si arate dotarile sa se faca actori de filme xxx sau sa umble dezbracati prin casa. E lipsa de educatie sa umbli dezbracat pe o plaja, fie ea si de nudisti. Dupa parerea mea nici nu ar trebui sa existe plaja pentru nudisti. Daca vrei sa stai gol/goala la soare, fa-ti piscina acasa si stai pana nu mai poti. Cata nesimtire !!! Sunteti nesimtiti!!!

In schimb, Ionel, de 28 de ani, este de parere ca “pana la urma, cam asta inseamna democratie, asta ati vrut in 1989… Ei se conformeaza celor dorite de voi, de ei, de noi toti: DEMOCRATIE... care se traduce prin omul conduce, asa ca nu ii mai judecati pe nudist si, pana la urma, plaja e mare, asa ca sa se mute ei si sa-i lase pe nudisti acolo. Culmea, sunt din Constanta. Nu am facut plaja nud, insa am trecut pe acolo si mi-am vazut de drum... ce aveti cu ei, vor sa se bronzeze uniform”.

Citește și
De dragul animalelor, traieste goala
De dragul naturii, traieste goala
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Sunt niste nesimtiti, asa ceva nu se poate, de ce nu merg si pe strada goi, daca nu sunt locuri special amenajate; nu inteleg politia, de ce nu ii amendeaza, de aceea nu sunt si turisti pe la noi pe meleaguri, urat din partea autoritatilor, pardon, a hotilor din Parlament”, vine o alta replica dura, din partea lui Grigore.

Tot impotriva nudismului este si Sica: “Cand vad ca sunt unii care cred ca tot curajul e in a sta gol printre oameni imi dau seama cat de complexati si tantalai sunt. Un om normal nu se expune asa”.

Pana una, alta, situatia in Vama Veche, 2 Mai si Costinesti ramane la fel: incinsa. Pentru ca in lipsa unor plaje special amenajate, cele doua tabere vor fi nevoite sa se tolereze reciproc.

Razboi pe litoral, din cauza costumelor de baie: nudisti vs. textilisti!

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Razboi pe litoral, din cauza costumelor de baie: nudisti VS. textilisti!
Razboi pe litoral, din cauza costumelor de baie: nudisti VS. textilisti!

Cum nimeni nu s-a gandit si la cei care vor sa se simta liberi, inclusiv pe malul marii, nu mai exista zone special amenajate pentru ei. Asa ca nu e de mirare faptul ca turistii in costume de baie si cei goi pusca se bronzeaza la un loc.

De dragul naturii, traieste goala
De dragul naturii, traieste goala

Locuitorii mai conservatori din Portland se inrosesc de rusine zilnic, cand drumurile li se incruciseaza cu Jennifer Moss, o tanara originara din Oregon, ecologista convinsa, care refuza sa-si acopere goliciunea in vreun fel.

Uma Thurman face nudism, de dragul iubitului
Uma Thurman face nudism, de dragul iubitului

Actrita si iubitul, Arpad "Arki" Busson, aflati in vacanta in Mediterana o tin tot intr-o balaceala.

Recomandări
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin
Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin

Rusia şi-a intensificat atacurile asupra reţelei feroviare ucrainene pentru a ”paraliza” aprovizionările militare cu material din Occident - în vederea unei noi ofensive -, declară vineri un oficial ucrainean de rang înalt în domeniul securităţii AFP.

Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. 
Batavul caută sprijinul Turciei
Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. Batavul caută sprijinul Turciei

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că speră că următorul secretar general al NATO va acorda prioritate preocupărilor legate de terorism ale Turciei în timpul întâlnirii de vineri cu Mark Rutte, favorit pentru a prelua postul.