REVELION 2014, Piata Constitutiei. Alex Velea, Antonia, Andra, Loredana si Vama vor canta in fata a 50.000 de oameni

Ultima actualizare: 22-12-2014 07:04

Cei care NU si-au facut planuri concrete de Anul Nou nu vor avea timp sa se plictiseasca. In mai toate orasele vor fi organizate spectacole.

In Bucuresti, Pro TV si Acasa va cheama in Piata Constitutiei. Evenimentul, oferit de Primaria Capitalei, este gandit ca un spectacol din viitor, cu multe jocuri de lumini si lasere.

Peste 50 de mii de oameni sunt asteptati la Revelionul HA HA - HAPPY NEW YEAR, organizat in Piata Constitutiei din Bucuresti. Spectacolul se anunta unul incendiar. Publicul se va bucura de lasere de ultima generatie, dar si de vocile unor artisti vestiti precum Smiley, Alex Velea, Antonia, Andra, Loredana sau Tudor Chirila cu trupa sa Vama.

Trecerea in noul an va fi marcata prin lansarea catre cer a unui tun de lumina atat de puternic, incat, daca vremea o va permite, va putea fi observat chiar din spatiu cu ajutorul satelitilor.

Spectacolul va incepe la ora 21 si va fi oferit de Primaria Municipiului Bucuresti.

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei: "O sa avem atat de multa lumina, sa ne ajunga pentru tot anul viitor."

In asteptarea noului an, si Primaria Sectorului 3 ii invita pe bucuresteni in parcul Titan, la un spectacol sustinut de Bere Gratis, Guess Who, Mihai Margineanu si trupa Voltaj.

Si autoritatile din Sectorul 6 continua traditia si ii invita pe oameni la un Revelion special care va avea loc intr-un cort amenajat in apropierea Parcului Moghioros. Printre invitati se numara Connect-R, Elena Gheorghe, Fuego si Elisabeta Turcu.

Specatacole in lant vor avea loc in toate marile orase ale tarii. La Iasi, de pilda, lumea este invitata in Piata din fata Palatului Culturii.

Timp de cinci ore, mii de oameni vor asista la un spectacol de muzica populara si la un concert dance cu artisti din tara. La miezul noptii nu va lipsi traditionalul foc de artificii, care va dura 20 de minute."

Daca ajungeti la Brasov, atunci in Piata Sfatului sunt asteptati in noaptea de Revelion mii de oameni, iar pentru cei care vor sa petreaca in aer liber, primaria va organiza un concert care se va incheia la miezul nopti cu un adevarat spectacol de artificii.

Si in Piata Operei din Timisoara sunt programate mai multe concerte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO