Noul trend pentru impodobirea bradului de Craciun. In locul globurilor alegeti crini parfumati, gerbera sau trandafiri

Dată publicare: 13-12-2015 18:22
Dată actualizare: 16-12-2015 07:13


Daca tot ne bucuram de o iarna cu soare, de ce sa nu decoram casa si chiar bradul de Craciun cu flori proaspete? Florarii nu au luat pauza in acest sezon, dimpotriva, au clienti din plin, pentru ca un buchet de flori este cadoul potrivit.

Cel mai bine se vand si anul acesta craciunitele, aclimatizate in serele noastre.

Intr-o sera din Curteni, judetul Mures, s-a instalat deja spiritul Craciunului. Daca primavara si vara de aici pleaca spre florarii muscate, begonii ori panselute, acum troneaza craciunitele.

Baki Tibor, producator: "E o floare foarte sensibila mai ales la caldura si la umiditate, pe craciunite niciodata nu putem lasa fara supraveghere, oamenii acum incep sa cumpere si de la noi, nu numai din Olanda".

In functie de dimensiune, o craciunita se vinde cu 10 pana la 15 lei. Daca planta e decorata cu sclipici sau globuri pretul ei creste.

Florarii se intrec in aceste zile in creativitate si fac aranjamente pentru masa de Craciun tot mai speciale. Lumea prefera sa cumpere anul acesta aranjamente gata facute din craciunite cu orhidee, plante exotie sau fie si cu clasicii braduti.

Iar daca vreti un brad de Craciun cu totul inedit tot pe la florarie trebuie sa treceti. Pomul impobodit cu flori naturale e noul trend peste hotare. In locul globurilor puteti alege crini parfumati, gerbera sau trandafiri, pe care ii asezati in brad, dupa cum va dicteaza imaginatia.


VIDEO PROTVPLUS.RO