Mai putine minute gratuite pentru angajati, pe telefoanele de serviciu!

22-02-2009 00:00


Angajatii din companii sunt din ce in ce mai scumpi la vorba, de cand cu criza economica. Nu din proprie initiativa, ci pentru ca o mare parte dintre manageri au redus bugetul pentru comunicatii cu pana la o treime.

Acest lucru se vede deja si in incasarile operatorilor de telefonie mobila, care au scazut, in ultimele doua luni, cu aproape 10%.

Mai putine minute vorbite si in loc de "nenumarate" mesaje trimise, "cateva". Acesta a fost mesajul patronilor catre angajati cand au vazut ca se ingroasa gluma cu criza si ca trebuie sa isi reduca drastic din cheltuieli pentru a trece cu bine de 2009.

Insa, romanii par sa fie la fel de vorbareti, cel putin pentru moment. Dar, probabil, lucrurile se vor schimba: din cauza deprecierii leului, abonamentele s-au scumpit cu aproape 20% fata de anul trecut.

La Parlament, in schimb, alesii n-au renuntat la pretioasele minute achitate din banii statului. De exemplu, membrii Biroului Permanent au un numar nelimitat de minute incluse in abonamentul de serviciu.

VIDEO PROTVPLUS.RO