La vanatoare de "cai verzi" prin Bucuresti!

Dată publicare: 16-05-2009 00:00
Dată actualizare: 15-09-2012 01:18


"Vanatori" de nevoie au fost cei de la Administratia Parcurilor, stapani peste o caleasca si patru cai, un spatiu verde cu aceasta forma deosebita. "Creatia" a disparut de la kilometrul zero al Capitalei.

Prin metode specifice, doamna Cati de la Administratia Lacuri, Parcuri si Gradini a Primariei generale a dat de urma calestii tocmai in parcarea firmei care ridica autoturismele lasate de izbeliste prin sectorul 3.

Ciudateniile nu se opresc aici. Dupa un scurt razboi al nervilor, caii sunt eliberati proprietarilor, adica Administratia Parcurilor de la Primaria generala.

Bucuroasa ca s-a vazut cu caii si caruta in camioneta, doamna Catii i-a dat bice spre Universitate. Calutii au tremura de emotie si de gropi, dar au ajuns in final inapoi la locul lor. Insa, cine sa ii dea jos? A fost chemata o echipa de interventie tocmai de la firma care ii avea in paza.

O poveste cu happy end si un inceput de scandal. Cei de la Primaria generala spun ca nu vor trece cu vederea tractarea cailor verzi din parc.

Edilii de la sectorul 3 au preferat sa nu comenteze incidentul. La fel si caii! Delfinii, amplasati in acelasi loc, se tem acum ca ar putea ajunge si ei pe lista neagra. N-au autorizatie de parcare.

 

Tags: spatii verzi,


VIDEO PROTVPLUS.RO