La fiecare 8 ore, un copil e abandonat in Romania. Concert organizat de "Hope and Homes for Children" pentru a ii ajuta

Ultima actualizare: 10-05-2017 07:22

In Romania, la fiecare 8 ore un copil e abandonat. Astfel, ajung in grija statului anual mii de copii, pe langa cei deja ''plasati' in institutii.

Fundatia Hope and Homes for Children ajuta de 19 ani la mutarea copiilor din orfelinate, in spatii prietenoase, unde sa fie crescuti in primul rand cu afectiune. Pentru binele acestor copii, duminica seara, la Ateneul Roman are loc un spectacol cu artisti exceptionali. Iar Dragos Bucurenci si Amalia Enache sunt prezentatorii Galei Hope Concert.

La fiecare 8 ore, o mama isi da copilul din brate in ceea ce numim pretios sistem de protectie, dar pentru copil nu e decat o cladire urata, cenusie, prea mare si prea plina de straini. Ca acel copil abandonat sa fie cu adevarat protejat, ingrijit si iubit, e inca o cale lunga si estea marea lupta a fundatiei Hope and Homes for Children.

Si pentru a avea fondurile necesare, s-a organizat acest spectacol. Loredana, Andra, Adrian Despot, actorul Marius Manole si Corul Madrigal sunt doar o parte dintre cei care vor urca pe scena.

Artistii de duminica seara si toti cei pe care ii vedeti in public ca au umplut sala contribuie concret la acest efort. Fiecare euro strans  inseamna cate o paine mare pentru o familie cu doi copii ce au astfel sansa sa ramana acasa.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO