Gradinita din Bucuresti la care copiii primeau mancare cu viermi si fluturi. Parintii au dovada scrisa si semnata

Ultima actualizare: 20-10-2014 07:02

Copiii nostri au primit la gradinita supa de zarzavat, cu viermi si fluturi plutind inauntru. Asta spun consternati cativa parinti.

Oamenii au intrat in posesia unui document prin care educatoarele si ingrijitoarele sesizau conducerea Gradinitei 255 din Capitala ca sunt probleme. Familiile suspecteaza ca acesta nu a fost singurul incident.

Mama lui Teo spune ca, in 3 saptamani, cel mic a facut de 4 ori indigestie, cu diaree, varsaturi si febra. Baiatul e in grupa mare la Gradinita 255 din Bucuresti si ia aici trei mese pe zi. Initial, parintii au dat vina pe combinatiile stranii de alimente date copiilor- de pilda, ciorba, salata de muraturi si fructe, la aceeasi masa.

"Si ca om mare te poti deranja la stomac. Baietelul meu a avut probleme cu stomacul, adica scaune stricate. Sunt si alti parinti care au probleme cu copiii. Nu mai spun ca se suspecteaza ca nu sunt alimente proaspete", a spus Adriana Radu, mama copilului.

Unul dintre acestia a trimis celorlalti pe mail copia unui proces-verbal de acum cateva luni, semnat de 12 angajati ai gradinitei.

"Incheiat astazi, in prezenta doamnelor educatoare si ingrijitoare, care au sesizat prezenta de fluturi, larve in pastele fainoase ce s-au regasit in ciorba de zarzavat a copiilor", se arata in procesul verbal.

Educatoarele confirma episodul, dar spun ca directoarea le-a interzis sa il faca public.

Parinte: Dumneavoastra ati semnat acel proces verbal, e adevarat?

Angajate: Da.

Parinte: Deci au fost acele larve?

Angajate: Da, este adevarat.

Despre acest incident, parintii au cerut fara succes explicatii inspectoratului scolar. Familia Radu a depus plangeri la Directia de Sanatate Publica si Protectia Consumatorului. Rugata si de echipa noastra sa dea lamuriri, directoarea gradinitei a incheiat brusc convorbirea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!