Fundatia care indeplineste un vis la 22 de minute a ajuns in Romania. Promisiunea "Make a Wish" pentru copiii bolnavi

28-04-2015 19:08


La fiecare 22 de minute, in lume, unui copil bolnav i se implineste o dorinta. Acest lucru e posibil, in aproape 50 de tari, datorita Fundatiei "Make a wish".

334 de mii de copii, din Canada, America, Germania, Noua Zeelanda, Italia sau Brazilia si-au vazut visele implinite, iar acum a venit randul copiilor de la noi. Marti, Fundatia "Make-a-Wish" s-a lansat si in Romania, fiind sustinuta de ambasadorii sai, Oana Pelea si Marius Moga.

Boli grele chiar si pentru un adult sunt suportate cu stoicism de copii. Iar o dorinta implinita ii poate ajuta sa treaca mai usor peste suferinta. Fundatia Make a Wish isi propune sa le redea speranta celor care uneori si-o pierd.

Romania devine astfel parte din proiectul care vrea sa aduca zambete pe fetele copiilor bolnavi.

"Scopul nostru este acela de a-i face pe copiii bolnavi fericiti, de aceea Romania este un pas important", a spus Jon Stettner, presedintele Make a Wish International.

Fundatia din Romania este reprezentata de ambasadorii sai, Oana Pelea si Marius Moga, fiind sustinuta si de Camelia Sucu.

"Toti trebuie sa ne implicam sa-i ajutam, fiindca este incredibil efectul pe care il are dorinta implinita", spune Oana Pelea.

"Ii indeamna sa lupte si mai mult, sa-si doreasca mai multa fericire si o viata lunga", spune Marius Moga.

"Fiecare zambet iti umple sufletul de caldura. Astfel le aducem zambetul pe buze", spune Camelia Sucu.

Infiintata in 1980, in Phoenix, Arizona, Statele Unite, fundatia Make a Wish numara peste 32.000 de voluntari in aproape 50 de tari. Ei au implinit pana acum peste 330 de mii de dorinte unor copii bolnavi.

VIDEO PROTVPLUS.RO