Farmacista care a facut fericiti 500 de copii din Iasi. L-a convins pe Mos Craciun sa-i viziteze cu ajutorul internetului

Ultima actualizare: 23-12-2014 00:38
Mos Craciun

Peste cinci sute de zambete in doar cateva secunde - e recompensa primita de Mos Craciun de la copiii din Glodenii Gandului din judetul Iasi.

Cei mai multi dintre ei sunt crescuti de bunici, iar sarbatorile si le vor petrece departe de parintii lor, care sunt plecati in strainatate si nu isi permit sa vina acasa.

Spiridusi din toate colturile tarii au fost impresionati de povestile lor si au donat jucarii, carti, dulciuri si bani. Iar Mosul a impartit toate aceste daruri.

Multi dintre acesti copii s-au intalnit pentru prima oara cu Mos Craciun. Si, cum toata copilaria au asteptat acest moment, l-au incantat pe batranul cu plete dalbe cu poezii si colinde. Dar si cu sinceritatea lor. Mosul i-a rasplatit apoi pe cei mici cu daruri.

Cea care a reusit sa il aduca pe Mos Craciun in mijlocul elevilor este farmacista din sat. Femeia a pornit o campanie pe internet si a facut cunoscute povestile copiilor.

"Am ramas impresionata de ei, pentru ca au mare parte parintii plecati in afara, stau la bunici si mi-am dorit foarte mult, acum, in preajma sarbatorilor, sa vina Mos Craciun cu un cadouas. Cred ca este cel mai frumos moment sa vezi un zambet sincer al unui copil", a spus Denisa Timofte, initiatoarea campaniei.

Oameni din toate colturile tarii au fost impresionati de cazurile pustilor. In total, aproximativ 500 de copii din Glodenii Gandului au primit cadouri de la darnicul batranel.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO