Oamenii mor, iar edilii Capitalei sunt depasiti de problema maidanezilor


Ultimul update: Marti 06 Noiembrie 2012 03:52
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2011 18:19
Categorie: Stiri Sociale

Moartea femeii muscate de caini in Bucuresti a fost violenta si a fost cauzata fara doar si poate de ranile extrem de grave. Aceasta este concluzia incontestabila a legistilor.

Politistii de la Serviciul Omoruri trebuie sa stabileasca acum cine se face vinovat. Daca ar fi sa-i intrebam pe primarii Capitalei noastre, de vina este mortul.

In continuare, edilii demonstreaza ca nu au absolut nicio strategie in aceasta problema presanta: maidanezii. In Sectorul 6, spre exemplu, primarul asteapta o strategie de la centru.

"Nu cred ca vom rezolva problema decat daca vom avea prerogative clare pe sectoare", este de parere Cristian Poteras, primarul Sectorului 6. Si la Sectorul 4, Cristian Popescu sta pe loc repaus pana la ordinele primarului general.

Tot pe principiul "nu e treaba mea" au gandit si edilii din Sectoarele 2, 3 si 5, Neculai Ontanu, Liviu Negoita si Marian Vanghelie.

Singurul care s-a apucat sa stranga cativa caini de pe strada este primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman. Evident ca toti arunca problema in curtea lui Sorin Oprescu, care nu pare insa afectat de acuzatiile sectoarelor si nici alertat de lipsa de reactie a propriei administratii.

Pana vom gasi o solutie, continuam sa platim aproape 800.000 de euro pe an pentru spitalizarea romanilor muscati de caini, bani care ar fi putut fi folositi la sterilizarea a 20.000 de maidanezi.

Bucurestiul, capitala maidanezilor. Primarii ne momesc cu promisiuni

Capitala maidanezilor. In stare critica, dupa ce a fost sfasiata de caini

Parchetul Capitalei ancheteaza cazul femeii muscate de caini


VIDEO PROTVPLUS.RO