Bucurestiul, capitala maidanezilor. Primarii ne momesc cu promisiuni


Ultimul update: Marti 18 Septembrie 2012 16:20
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2011 15:48
Categorie: Stiri Sociale

Dupa 5 zile in care a evitat sa vorbeasca despre femeia omorata de maidanezi in sectorul pe care il conduce, primarul Marian Vanghelie vine cu unele precizari. Concluzia: mortul este de vina.

Doamna nu a intrat pe usa. Este o curte cu foarte multe gauri. De la cei trei-patru caini care sunt acolo au venit 40. Intra prin gauri.
Marian Vanghelie
Cat despre responsabilitatea primariei de a scapa locuitorii de haite, Marian Vanghelie arunca pisica in curtea Primariei Generale si se ascunde in spatele legii: aceasta nu-i permite sa actioneze.

Totusi, primarul sectorului 5 se face ca nu observa ca astfel de directii, desi putin eficiente exista deja in sectoarle 1 si 2.

Asadar, nici moartea unui om nu-i convinge pe edili ca ar fi cazul sa rezolve inproblema macar dupa 20 de ani. Tot ce au decis duminica, intr-o intalnire relaxata de weekend, este sa adune cainii impreuna. Au evitat sa spuna cine i-a incurcat sa o faca pana acum.

Daca mai avem puterea sa credem in vorbe, desi nu vedem deloc fapte, iata si ce-a spus primarul general despre constructia adaposturilor: "Pana in vara sa putem obtine o capacitate de 10.000 de suflete pe care sa le ducem acolo".

Ai surprins imagini cu maidanezi agresivi? Trimite-le pe stirileprotv.ro

Cainii vagabonzi fac "ordinea" in orase. Bucurestiul, capitala maidanezilor

Autoritatile taie frunza la caini in problema maidanezilor. Se vor trezi?

VIDEO PROTVPLUS.RO