Dovleacul, vedeta unei licitatii caritabile la Timisoara. Banii stransi vor fi folositi pentru educatie medicala in scoli

Dată publicare: 30-10-2015 07:53
Dată actualizare: 02-11-2015 07:06


Peste 250 de dovleci pictati in fel si chip au fost vedete aseara la Timisoara. Dupa ce i-au admirat indelung, doritorii au scos din buzunare cateva sute de lei pentru a lua acasa creatiile.

Evenimentul, aflat la a treia editie, a fost organizat pentru o cauza nobila.

Dovleci impodobiti cu flori sau fundite, fie pe care erau desenate bufnite sau minioni - toti au fost admirati si analizati cu atentie joi seara la Timisoara. Acolo a fost organizata a treia editie a evenimentului Dovleacul Roz, prin care organizatorii militeaza pentru prevenirea cancerului la san.

Peste o suta de persoane au raspuns invitatiei si au licitat cu seriozitate pentru o cauza nobila.

Smaranda Marcu, organizator: "Aveam peste 250 de dovleci roz cat si pictati si colorati de artisti plastici din Timisoara, dar si de voluntari sau de copii care s-au oferit sa ne ajute."

Oamenii au scos din buzunare cateva sute de lei, dar au plecat acasa cu dovleacul preferat si au facut astfel si o fapta buna.

Andreea: "Am venit sa ajutam, nu? Si trebuie sa ajutam.
Reporter: Cu dovlecii astia ce o sa faceti?
Andreea:O sa-i dau copiilor mei,o sa se bucure"

Campaniei i s-a alaturat si gimnasta Simona Amanar Tabara.

Simona Amanar Tabara, ambasador: "Mi-am dorit sa fac parte din aceasta campanie si impreuna cu cele 18 ambasadoare. Ceea ce trebuie sa stie lumea este ca suntem alaturi de femeile si luptam impreuna pentru cancerul la san."

Banii stransi din vanzarea dovlecilor, dar si din donatii, vor fi folositi pentru implementarea unui program de educatie medicala in scolile din judetul Timis.


VIDEO PROTVPLUS.RO