De ce sa te chinui in camin? Inchiriaza o vila cu alti studenti!
Studentii carora nu le-au convenit conditiile din camine s-au mutat la inceput de an universitar. Ii gasim acum in in vile sau hoteluri de trei stele. Tot aici s-au cazat si cei mai mult dintre cei care n-au prins locuri in campus.
Poate parea un moft pentru tineri cu bani, insa, in realitate, studentii platesc destul de putin pentru conditii cu mult peste cele din camine.
Anul acesta, pentru ca pretul chiriilor a mai scazut in Cluj, studentii s-au gandit ca pot avea conditii mai bune daca se muta in grup, intr-o vila... Unde mai pui ca ii costa chiar mai putin decat la camin.
Alegeri 2024
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
"Anii trecuti am stat in camin si, avand in vedere ca impartit vine 50 de euro, m-am gandit ca e foarte ok. Nu ai ore de liniste, nu te constrange nimeni si spatiul este mult mai mare", spune un student.
Proprietarii de case au venit cu oferte pe masura banilor de buzunar ai studentilor sau i-au castigat cu... bonusuri, gen sala de forta.
In Constanta, studentii se cazeaza mai nou la hotel pe timpul cursurilor si astfel spun ca se simt in fiecare zi ca-n vacanta. Hotelierii au creat pachete speciale pentru ei: 300 de lei pentru o camera pe luna cu toate utilitatile incluse, internet si televizor.
In Constanta, au fost anul acesta peste 3.000 de cereri pentru cele 1.500 de locuri disponibile in camine. Aici un loc in camera costa 110 lei pe luna pentru studentii care sunt la invatamantul fara taxa si 240 de lei pentru cei la cursurile cu plata ale universitatii de stat Ovidius.