David suferă de o boală teribilă și are nevoie de ajutorul nostru ca să trăiască

29-07-2020 14:52


David Caragea

David are neuroblastom, iar părinții săi au făcut mari eforturi ca să îl salveze și părea chiar că au reușit. Însă boala a recidivat, iar are acum nevoie de un transplant de la unul din părinți.

Viața micuțului valorează acum 85.000 de euro. Povestea lui David Caragea a fost făcută publică de corespondentul Știrilor PRO TV Vitalie Cojocari:

„Îl știu pe vecinul meu Nicu Caragea de când m-am mutat în bloc. Pe el și pe soția sa. O familie tânără, frumoasă cu care este o plăcere să te întâlnești și să discuți despre una, despre alta. Sunt oameni tineri, plini de speranțe și am fost fericit pentru ei când am aflat că familia li se va mări. Atâta bun simț, educație, zâmbet, frumusețe se înmulțea și era bine.

În scurt timp a apărut bebe David în blocul nostru. Un copil zâmbitor, frumos ca părinții săi. Ochi căprui, foarte vii. Mă întâlneam deja cu ei trei. Nicu, vecinul meu, pleca dimineața la muncă. Lucra într-o companie de colantare. Micul David împreună cu Simona, mama sa, ieșeau dimineață în fața blocului să-i ureze o zi bună. Nu puteai să nu te oprești în loc să te bucuri de fericirea lor. Și era frumos, și era foarte, foarte bine.

Apoi a venit vestea tristă. Medicii le-au spus părinților că micuțul David are neuroblastom. Îmi este greu să intru în prea multe detalii. Știu doar că David, micuțul David avea NEUROBLASTOM GRAD 4, metastaze la cap și măduva osoasă. Părinții au vândut tot, au strâns bani, s-au împrumutat și au plecat în Turcia. Acolo David a suferit 6 cure de chimioterapie, o operație. În ianuarie 2020 David nu mai avea nicio celula canceroasă în corp!

Vă dați seama ce fericire pe bieții părinți? Zâmbetul lui David urma să îi bucure în continuare! Din păcate, au trecut de la extaz la agonie.

Boala lui David a recidivat surprinzător și agresiv. Banii strânși cu greu inițial au fost cheltuiți pe alte runde de chimioterapie, operație, investigații și tratamente.

Dar Dumnezeu e mare, iar zâmbetul lui David primește o nouă șansă. Corpul său a răspuns neașteptat de bine la ultimul tratament și are nevoie de un transplant de la unul dintre părinți.

Ce să vă mai zic? Viața lui David valorează acum 85.000€.

Este vorba de bani pentru transplant.

Nicu, vecinul meu m-a rugat să vă spun povestea. M-a rugat să vă dau și niște variante prin care se pot face donații.

David și părinții lui sunt oameni liniștiți, buni, iubitori, educați, civilizați, zâmbitori, nemaipomenit de puternici. Le lipsesc doar niște bani ca să lupte pentru acel zâmbet.

Dacă vreți și puteți să-i ajutați, aveți variantele mai jos. Mă-nchin în fața sufletului vostru darnic!”.

Cum puteți ajuta:

► CONT EURO Caragea Niculae Viorel
IBAN RO38 INGB 0000 9999 0933 6768
Banca INGB Centrala
Swiftcode INGBROBU
Bic INGB
______________________
► CONT LEI Caragea Niculae Viorel
IBAN RO82 INGB 0000 9999 0101 6286
Banca INGB Centrala
Swiftcode INGBROBU
Bic INGB
______________________
► Cont Paypal
http://paypal.me/NiculaeCaragea
carageanick@gmail.com
______________________
► Cont Revolut
IBAN GB36 REVO 0099 7022 2171 81
BIC REVOGB21
Tel 0763 645 170
______________________
► In contul asociatiei Salveaza O Inima
https://salveazaoinima.ro/david-caragea/
______________________
► Western Union & Moneygram
Caragea Niculae Viorel

► Un SMS la 8828 cu textul George. Donezi 2 euro. Banii se rețin o singură dată.

 

Sursa: StirilePROTV

Tags: david, transplant,

VIDEO PROTVPLUS.RO