Cea mai râvnită jucărie din lume. Stocul a fost epuizat deja la precomandă

29-07-2020 08:03


Chiar dacă mai e ceva timp până la Crăciun, nu strică să aflaţi noile tendinţe în preferinţele celor mici.

O revistă americană specializată în recenzii pentru jucării a făcut un clasament.

Baby Yoda este o figurină ce ne duce cu gândul la Războiul Stelelor. Cei de la Toy Insider pariază că este jucăria anului.

Marissa DiBartolo, redactor-șef, The Toy Insider: „Are o mulțime de funcții interactive, multe combinații de sunet și mișcare. Este foarte simpatic și cred că se va vinde imediat ce o să fie pus în vânzare. Știu că la precomandă stocul e deja terminat și asta tocmai pentru că toată lumea încearcă să pună mâna pe el. Acesta e anul lui Baby Yoda”.

Din cauza pandemiei, cei de la Toy Insider au organizat un eveniment online pentru a realiza un top al celor mai fascinante jucării. Au invitat mai mulți influenceri digitali și membrii mass-media, pe care i-au pus să analizeze produsele a peste 50 de companii în domeniu.

Așadar, la mare căutare continuă să fie jocurile interactive, precum și cele de societate.

Marissa DiBartolo: „Vânzările jocurilor de societate sunt în creștere în acest an. Au revenit la modă pentru că tot mai multe familii stau acasă și caută diferite modalități de a petrece un timp de calitate împreună”.

În atenția celor mici revine și celebrul personaj Super Mario, fiind piesa de rezistență pe care mizează cei de la Lego.

VIDEO PROTVPLUS.RO