Cea mai râvnită jucărie din lume. Stocul a fost epuizat deja la precomandă

Ultima actualizare: 29-07-2020 09:56

Chiar dacă mai e ceva timp până la Crăciun, nu strică să aflaţi noile tendinţe în preferinţele celor mici.

O revistă americană specializată în recenzii pentru jucării a făcut un clasament.

Baby Yoda este o figurină ce ne duce cu gândul la Războiul Stelelor. Cei de la Toy Insider pariază că este jucăria anului.

Marissa DiBartolo, redactor-șef, The Toy Insider: „Are o mulțime de funcții interactive, multe combinații de sunet și mișcare. Este foarte simpatic și cred că se va vinde imediat ce o să fie pus în vânzare. Știu că la precomandă stocul e deja terminat și asta tocmai pentru că toată lumea încearcă să pună mâna pe el. Acesta e anul lui Baby Yoda”.

Din cauza pandemiei, cei de la Toy Insider au organizat un eveniment online pentru a realiza un top al celor mai fascinante jucării. Au invitat mai mulți influenceri digitali și membrii mass-media, pe care i-au pus să analizeze produsele a peste 50 de companii în domeniu.

Așadar, la mare căutare continuă să fie jocurile interactive, precum și cele de societate.

Marissa DiBartolo: „Vânzările jocurilor de societate sunt în creștere în acest an. Au revenit la modă pentru că tot mai multe familii stau acasă și caută diferite modalități de a petrece un timp de calitate împreună”.

În atenția celor mici revine și celebrul personaj Super Mario, fiind piesa de rezistență pe care mizează cei de la Lego.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO