Copilarie de cosmar pentru trei minori: frig, foame, mizerie


Ultimul update: Marti 30 Octombrie 2012 10:41
Data publicarii: Vineri 14 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Galati

Conditii numai bune, dar nu pentru copii, ci pentru animale. Asta au descoperit asistentii de la directia pentru protectia copilului in casa unei familii cu trei copii din comuna Zavoia, judetul Braila.

Desi ii tin in frig, nemancati si murdari de excremente, oamenii nu au inteles de ce trebuie sa-si dea copiii si au amenintat ca, fara ei, se omoara.

Reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului l-au descoperit pe cel mai mic dintre copii, de numai doi ani, intr-o gramada de haine murdare. Nici surorile lui, in varsta de 10 si 16 ani, nu erau mai bine. Nu doar ca purtau haine murdare, dar parintii povestesc ca nu au avut ce sa le dea de mancare, iar conditiile descoperite de asistenti lasau cu mult de dorit.

Decizia asistentilor a fost clara - cei trei copii nu mai pot ramane nicio clipa in acele conditii. Parintii s-au impotrivit. Tatal spune ca nu si-au batut copiii si nici nu i-au dat in strada, asa ca, decat sa-i vada plecati, mai bine se omoara.

Si vecinii povestesc ca oamenii nu au alt venit in afara de alocatia copiilor, pe care o dau pe bautura. Si ca nici cu munca nu s-ar da in vant.

In comuna Zavoia din Braila, acesta este a treia familie in care de decide ca soarta copiilor ar fi mai buna departe de parintii lor.

Bebelus de sase luni, mort in spital in conditii suspecte
Tata a opt copii, omorat cu salbaticie de un tanar de 22 de ani
Micutii din Cluj doneaza haine si jucarii pentru colegii lor saraci
VIDEO PROTVPLUS.RO