Au facut fericiti sute de copii. 200 de "CicloMosi" au impartit cadouri persoanelor cu deficiente de vaz si auz din Cluj

Ultima actualizare: 10-12-2014 06:59

Peste 200 de persoane imbracate in Mos Craciun au strabatut orasul Cluj, pe bicicleta.

Isi spun "CicloMosi" si au demonstrat ca nu ai nevoie de reni si de trasura pentru a oferi daruri de sarbatori. Astfel, cateva sute de copii cu deficiente de vaz si auz de la scolile speciale din judet au primit cadourile atat de asteptate.

Grupul a plecat din Piata Unirii si a strabatut centrul orasului pana la Sala Polivalenta din Cluj, unde ii asteptau mai bine de 450 de copii. Ideea le-a venit in urma cu 4 ani

Ei sunt Ovidiu si Radu. Ovidiu are 10 ani, iar Radu 8 si au ales sa fie Mos Craciun pentru o seara. Au venit alaturi de tatal lor.

Fara sa stie ce urmeaza, copiii cu nevoi speciale de la scolile din judet cantau colinde in Sala Polivalenta. Odata ajunsi, cei 200 de "mosi" s-au apucat sa imparta cadouri celor mici.

Prin aceasta actiune caritabila, sute de copii au reusit sa zambeasca si sa uite de problemele cu care se confrunta zilnic.

Roxana Cziker, directorul Liceulului Special pentru Deficiente de Vedere: "Ei sunt extrem de fericiti. Au asteptat foarte mult momentul."

In semn de multumire copiii l-au salutat pe Mos Craciun prin limbajul semnelor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO