Chirie la comun! Apartamente in care locuiesc 2 sau chiar 3 familii

Ultima actualizare: 02-11-2012 10:08

Saracia ii invata pe romani sa aprecieze traiul la comun. Din ce in ce mai multe familii isi inchiriaza acelasi apartament, pe care, de voie de nevoie, il impart in buna pace. Chiriile de sute de euro sunt tot mai greu de achitat.

Ca sa economiseasca bani, dar si pentru a inchiria o casa intr-o zona mai buna, cate doua sau chiar trei familii inchiriaza impreuna un apartament. Daca puteti convietui in pace, afacerea poate avea succes, iar in fiecare luna puteti pune deoparte pana la 60 de euro, spun specialistii in imobiliare.

Agentii imobiliari confirma ca in ultima perioada, in special tinerii se intereseaza de locuinte in care se pot muta cat mai multi.

Potrivit Asociatiei Agentiilor Imobiliare, trei din zece romani care vor sa inchirieze o locuinta ar fi dispusi sa o imparta cu altcineva.

Pentru un apartament de doua camere, chiria este de 300 de euro, iar intretinerea 300 de lei. In jur de 900 de lei/cuplu. Iar pentru un apartament de trei camere, chiria ajunge la 370 de euro, intretinerea este de 370 de lei, altfel spus cam 1000 de cuplu.

Pentru o garsoniera in Militari, un cuplu plateste in medie 230 de euro, pentru chirie plus intretinerea inca 200 de lei. Daca s-ar muta cu o alta familie la doua camere ar economisi 300 de lei.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO