Cele mai impresionante mesaje de 1 DECEMBRIE venite de la romanii care traiesc in afara tarii. VIDEO

Ultima actualizare: 05-12-2014 00:23

Din marile orase ale Europei pana la capatul lumii, in Australia, Noua Zeelanda sau Africa de Sud, romanii aflati departe de casa s-au bucurat de Ziua Nationala.

Au sarbatorit cu muzica si dansuri si i-au convins si pe straini se se prinda alaturi de ei, in hore. Multi si-au adus aminte cu nostalgie de cei dragi ramasi acasa si de locurile din care au plecat. Printre lacrimi au strigat cu totii "La Multi Ani, Romania!".

Parisul a rasunat de muzica romaneasca, iar langa turnul Eiffel - romanii au incins o hora mare. Nostalgici, zeci de oameni s-au adunat sa sarbatoreasca Ziua Nationala, ca la ei acasa si au spus "La multi ani, Romania!"

Iar mesajele emotionante catre Romania au curs... In alt colt al Europei, un tanar roman nu a rezistat, cand a vazut un pian in gara din Amsterdam. S-a asezat si a cantat imnul national, aplaudat de olandezii si strainii aflati in trecere.

Si alti romani, din Norvegia pana in Africa de Sud, au tinut sa ne demonstreze ca nu si-au uitat tara, si ii ureaza La multi ani.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO