De Ziua Nationala, Ploiestiul a fost unit simbolic de Bucuresti cu un ... carnat. Are aproape 63 de kilometri si 51 de tone

Ultima actualizare: 05-12-2014 00:23

Daca tot a fost vorba de unire de Ziua Nationala, de ce sa nu unim simbolic si Ploiestiul de Capitala? Asta si-au spus reprezentantii unui hipermarket din Ploiesti, care au preparat cel mai lung carnat din lume!

Are aproape 63 de kilometri si cantareste peste 51 de tone, iar reprezentantii Guiness Book au si omologat recordul. Ploiestenii s-au asezat la coada, nerabdatori sa afle daca si gustul carnatului-record ... e pe masura.

50 de oameni au muncit mai bine de 16 ore la carnatul gigant. Au tocat 50 de tone de carne, pe care au amestecat-o cu o tona de usturoi si condimente - dupa gust.

Angajata: "16 ore am lucrat la carnatul asta. E munca noastra, frig..."

Insotiti de 3 avocati si un supraveghetor, reprezentantii Guiness Book au urmarit pas cu pas munca oamenilor si au fost foarte atenti la detalii.

Seuda Subasi, reprezentantul Guiness Book: "Trebuie sa depaseasca actualul record detinut de Marea Britanie, care este de 59 kilometri si 14 metri."

Dupa mai bine de o ora si jumatate de numarat si masurat, s-a dat verdictul. Oficial, ploiestenii au intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai lung carnat din lume.

Marius Haragoja, reprezentantul hipermarketului: "Cantitatea pe care am produs-o aici reprezinta fix distanta dintre Ploiesti si Capitala tarii. Am unit simbolic Ploiestiul de Capitala!"

Odata recordul inregistrat, zeci de oameni au si format o coada pentru a gusta din carnatul gigant. Cateva sute de metri din carnatul - record vor ajunge pe mesele din centrele de batrani din Prahova. Restul - se va vinde in magazinele din tara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO