Carmen Iohannis si-a facut selfie cu elevii si a anuntat ca vrea sa ramana diriginta: "Sa nu ne plictisim unii de altii"

Ultima actualizare: 15-09-2016 04:54
Carmen Iohannis - AGERPRES

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a participat luni dimineata la deschiderea anului scolar, la Colegiul "Gheorghe Lazar" din municipiul Sibiu, unde preda limba engleza si este diriginta la o clasa a XI-a.

Ceremonia de deschidere a noului an scolar de la Colegiul ”Gheorghe Lazar” din Sibiu, unde Carmen Iohannis preda limba engleza de mai multi ani, a inceput la ora 9.00, sotia sefului statului ajungand cu cateva minute inainte.

Ea a fost intampinata de directorul unitatii de invatamant, Gabriel Negrea, dupa care a mers la clasa la care este diriginta si si-a facut un selfie cu elevii.

Carmen Iohannis a declarat jurnalistilor, dupa incheierea ceremoniei, ca inceperea scolii este ”un moment de bucurie, plin de emotii”.

”Ne dorim un an bun, cu rezultate bune, sa ne simtim bine impreuna, sa nu ne plictisim unii de altii, nici elevii de noi, nici noi de elevi. Sper ca va fi foarte bine, sigur o sa avem si momente de tristete, dar sper ca momentele de bucurie sa predomine si sa ne realizam ceea ce ne propunem”, a spus Carmen Iohannis, conform News.ro.

Ea a mai afirmat ca spera ca schimbarile din noul an scolar sa fie bune, adaugand: ”Practica o sa ne spuna mai multe”.

Sotia sefului statului le-a transmis elevilor ”sa se bucure de acest an scolar, pentru ca nu se vor mai intalni cu viata de liceu, care este cea mai frumoasa perioada”.

Carmen Iohannis preda opt ore, in zilele de marti si miercuri, la Liceul ”Gheorghe Lazar”, unde este si diriginta la o clasa a Xi-a.

De altfel, ea a spus ca isi doreste sa ramana diriginta la aceasta clasa si in urmatorul an scolar.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO