Andreea s-a dus la spital cu o durere de cap, dar a primit de la medici o veste devastatoare

Dată publicare: 04-03-2018 16:21
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Andreea Bianca

Andreea, o bucureșteancă de 19 ani, a ajuns la spital, în urmă cu câteva zile, cu o banală durere de cap, dar avea să primească de la medici un diagnostic crunt.

Andreea Zidaru a fost diagnosticată cu leucemie, după ce a fost consultată de mai mulți medici. Acum, tânăra este în carantină la Spitalul Colentina, este decisă să lupte pentru viața ei, dar are nevoie de sânge, pentru că i se fac transfuzii zilnice.

Familia și prietenii fac apeluri prin toate mijloacele posibile, inclusiv Facebook. Mesajele curg pe rețeaua de socializare

Părinţii au fost nevoiţi să apeleze la prieteni şi cunoscuţi pentru a face rost de sânge pentru transfuziile fiicei lor.

Din păcate, din cauza condițiilor meteo aspre din ultimele zile, numărul donatorilor a scăzut drastic. Luni şi marţi, la Centrul de Transfuzii au venit să doneze aproximativ 130 de persoane. E nevoie ca cel puţin 1.200 de donatori să treacă săptămânal pragul Centrului de Transfuzie din Capitală ca spitalele să aibă rezervele de sânge de care au nevoie.

Andreea are nevoie de sânge din grupa A2, RH pozitiv. Dar puteţi dona pentru ea indiferent ce grupă de sânge aveţi.

Sursa: Facebook


VIDEO PROTVPLUS.RO