Ancheta la un liceu din Dolj, dupa ce un fost elev a intrat la ore si a batut un alt elev. Unde era profesoara

Ultima actualizare: 06-11-2016 07:30

Este ancheta la un liceu din judetul Dolj, dupa ce o persoana straina de institutia de invatamant a intrat intr-o sala de clasa, in timpul orelor si l-a batut pe unul dintre elevi.

Profesoara lipsea de la ora, iar adolescentii nu erau supravegheati.

Cand s-a intamplat totul, elevii de clasa a X-ar fi trebuit sa aiba ora de discipline tehnice, insa dascalul lipsea. Un fost elev al liceului, care a fost exmatriculat, a reusit sa intre in scoala, apoi in clasa si l-a batut pe unul dintre baieti. Colegii si-au chemat imediat dirigintele, care l-a gasit ranit pe adolescent. A fost dus de urgenta la spitalul din Bailesti, pentru ingrjiri medicale. Acum, profesoara este anchetata de superiorii ei, pentru ca i-a lasat pe elevi nesupravegheati. In acelasi timp insa, politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala.

Elevii au povestit ca profesoara i-a anuntat ca va lipsi de la ora si i-a rugat sa fie cuminti. Cand nimeni nu se astepta, un fost elev al scolii a intrat in clasa si l-a batut pe unul dintre ei.

Marcel Kleibel, diriginte clasa: Un fost elev a intrat in scoala si a intrat intr-o clasa unde erau copii nesupravegheati. Nu este normal ca un profesorsa plece din timpul orei. Trebuia sa fie un cadru didactic s-o inlocuiasca

Profesoara trebuie sa explice acum de ce nu a anuntat ca nu poate ajunge la cursuri si i-a lasat pe elevi singuri.
Femeia le-a spus superiorilor ca participa la un concurs, care se desfasura la un alt liceu din localitate.

Constantin Colan, director Liceul Tehnologic „Stefan Anghel" Bailesti: Intre orele 11.00-12.00, cand a avut loc incidentul si dumneaiei nu a fost prezenta la clasa nu m-a anuntat ca se duce la evaluare la liceul respectiv, deci au fost elevii lasati nesupravegheati. Am planificat un consiliu profesoral si o sa analizam cazul

Si cei de la Inspectoratul Scolar Dolj va deschide o ancheta si sustin ca vor lua masuri, daca incidentul s-a produs din cauza neglijentei cadrelor didactice. Profesoara a refuzat sa comenteze intamplarea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO