Imagini șocante. O mamă din Constanța s-a filmat în timp ce își bate fetița pentru a se răzbuna pe soțul ei

Ultima actualizare: 09-01-2022 16:05

Imagini șocante au fost postate de un tânăr din Constanța pe rețelele sociale. Bărbatul le cerea ajutorul polițiștilor, după ce a intrat în posesia unor imagini de groază: una dintre rudele sale își bate și își umilește fetița de nici 3 ani.

Cea care i-a dat viață voia să-i atragă astfel atenția tatălui copilei. Bărbatul o anunțase că vrea să divorțeze pentru că are pe altcineva.

Am decis să NU difuzăm decât o mică parte din înregistrare. Chiar și așa, vă avertizăm că imaginile au un puternic impact emoţional!

„Eu pe tine te omor! Tu semeni cu tac-tu, eu te omor pe tine! A vrut tac-tu turcoaică? Ia de aici … Unde-i cuţitul, că o tai?”, spune femeia în timp ce continuă să-şi lovească fetiţa.

Imaginile au fost postate pe rețelele sociale de unchiul copilei. Îngrozit, bărbatul le-a cerut ajutorul autorităților și, în scurt timp, polițiștii din Constanța au început o anchetă. În imagini se vede cum, orbită de furie, mama copilei o lovește pe micuță și în același timp filmează cu telefonul mobil întreaga scenă. Vrea doar să se răzbune pe tatăl plecat la muncă în Olanda.

Paul Foleanu, avocatul femeii: ,,A fost o ceartă cu soțul ei pe fondul unor discuții în familie că soțul și-a găsit pe altcineva și ca să se răzbune a procedat la niște gesturi necugetate pe care le regretă. Sunt filmări pe care ea însăşi le-a făcut și a agresat-o pe fetița cea mică de 2,8 luni.”

Imaginile, greu de privit, au ajuns și la bunicii paterni, care spun că sunt îngroziți de cele întâmplate. Așteaptă cu sufletul la gură ca fiul lor să se întoarcă în țară. El este singurul care poate lua copii din grija asistenților maternali la care au ajuns în urma acestui incident.

Nelu Păun, bunic: ,,Foarte urât, am plâns și nu mi-am dat niciodată seama în viața mea că s-ar putea întâmpla această nenorocire cu această familie.”

Constanța Păun, bunică: ,,Am înnebunit, sunt bunică am înnebunit, mă doare. Și când am văzut am luat- și zic nu e frumos să faci așa ceva. Ce înseamnă asta? E copilul tău. Mamă crede-mă că nu știu ce s-a întâmplat că eu nu am dat niciodată în copilul meu.”

Mama şi tatăl fetiţei sunt căsătoriți de zece ani și au trei copii. Fetița din imagini este cea mai mică. Tatăl a plecat înainte de sărbători la muncă, în Olanda, și i-a lăsat pe cei mici în grija mamei. Pentru că bănuia că o înșală, femeia a decis să se răzbune pe soț umilind-o și maltratând-o pe biata copilă.

Mihaela Ristea, Purtător de cuvânt Direcţia pentru protecţia copilului: ,,Urmare a verificărilor efectuate și audierilor desfăşurate la secția de poliție s-a luat măsura instituirii măsurii de protecție pentru toți cei trei copii măsură care se va institui la un asistent profesionist.”

Tânăra are 29 de ani și este cunoscută pentru ieşirile necontrolate. Martorii audiați de anchetatori povestesc că obișnuia să își lovească deseori copii pentru a atrage atenția tatălui lor.

Andreea Iliescu purtător de cuvânt IPJ constanța: ,Pe numele femeii a fost instituit un ordin de protecție provizoriu iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de violență în familie iar în urma administrării probatoriului în cauză femeia a fost reținută 24 de ore.”

Femeia va fi cercetată sub control judiciar, au decis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, iar avocatul acesteia susţine că ea regretă fapta şi că era pentru prima oară când îşi lovea copilul.

“Procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar faţă de clienta mea pe un termen de 60 de zile cu respectarea măsurilor legale, în sensul că nu se va mai putea apropia în acest termen la mai puţin de 200 de metri de copilul cel mic. Ea regretă faptele, recunoaşte. Sunt fapte reprobabile, sper să nu se repete. Am înţeles că e prima dată când a avut acest exces de violenţă asupra copiilor. Sperăm ca totul se va termina cu bine”, a declarat avocatul Paul Foleanu, conform news.ro.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO