Un tânăr din Neamț și-a omorât vecinul, a sunat la 112, după care a plecat liniștit acasă

Ultima actualizare: 06-05-2019 17:33

Orbit de furie, un adolescent de 18 ani dintr-o comună din judeţul Neamţ şi-a lovit un vecin de 51 de ani până când bietul om a rămas fără suflare.

Crima s-a petrecut aproape de miezul nopţii, în faţa unui bar din sat. Potrivit anchetatorilor, tânărul şi-ar fi pierdut cumpătul după un schimb de replici mai dure şi tot el a fost cel care a sunat la 112. Apoi a plecat liniştit acasă, de unde a fost ridicat de poliţişti.

Băiatul de 18 ani, din comuna Piatra Şoimului, ar fi petrecut toată ziua împreună cu vecinul lui, spun oamenii. Aproape de miezul nopţii, amândoi ar fi mers la barul din sat pentru a mai cinsti un pahar, însă cum localul era închis, a început cearta.

Adolescentul ar fi început să îşi lovească vecinul cu un par, până l-a pus la pământ. Proprietara barului spune că tânărul a reuşit apoi să sune după ajutor şi a plecat acasă.

Oamenii din sat spun că nu au auzit niciun strigăt de ajutor şi abia când au auzit ambulanţa şi maşinile de poliţie şi-au dat seama de ce s-a petrecut.

Chiar dacă la faţa locului a ajuns imediat un echipaj medical, victima nu a mai putut fi salvată. Doctorii spun că avea lovituri puternice pe tot corpul, dar traumatismele grave în zona capului i-au fost fatale.

Criminaliştii l-au găsit pe suspect în locuinţa acestuia. Acesta locuia doar cu mama, iar de când a terminat şcoala, a mers o perioadă la muncă în străinătate, iar acum o ajuta la treburile gospodăreşti.

Acum, adolescentul a fost arestat și riscă să îşi petreacă mulţi ani în spatele gratiilor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO