Un tânăr din Câmpina a fost înjunghiat în plină zi. Conflictul a pornit de la un loc de parcare

Dată publicare: 31-03-2021 16:48
Dată actualizare: 31-03-2021 17:32


Un tânăr de 32 de ani a fost înjunghiat în plină zi într-o cafenea din Câmpina, judeţul Prahova. Cei bănuiţi că l-ar fi atacat au fost reţinuţi de poliţişti - e vorba de 4 fraţi, cunoscuţi ai victimei.

Conflictul, spun rudele tânărului înjunghiat, ar fi pornit de la ocuparea unui loc de parcare.

Tânărul rănit a povestit că abia se aşezase la masă şi comandase o cafea, când cei 4 indivizi s-au năpustit asupra lui. Era singur şi nu le-a putut face faţă.

Andrei Marian, fratele victimei: ”Cică s-au luat la harță din cauza la un loc de parcare el cu un frate al lor al băieţilor ăştia s-au înjurat el a intrat să bea o cafea şi băieţi ăştia cu fraţii au tăbărât aicea”.

Chemat de urgenţă, un echipaj medical i-a acordat bărbatului primul ajutor.

George Duță, Ambulanţa Prahova: ”Prezenţa o plagă înjunghiată la nivelul gâtului şi o alta la nivel abdominal, pacientul a fost stabilizat şi iniţial transportat la UPU Câmpina”.

Ulterior, medicii au hotărât să-l transfere pe cel agresat la spitalul judeţean din Ploieşti, pentru tratament chirurgical şi investigaţii suplimentare. Suspecţii au fost încătuşaţi şi duşi la audieri.

Maria Magdalena Rădulescu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: ”Din primele date conflictul a fost unul spontan iar persoanele se cunoşteau. În urma evenimentului 4 bărbați au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi unităţii de parchet pentru dispunerea de măsuri preventive”.

Medicii legişti au stabilit că rănile suferite de victimă nu i-au pus viaţa în pericol, aşa că, deocamdată, dosarul penal întocmit de poliţişti vizează infracţiunile de lovire sau alte violențe. Suspecţii mai sunt cercetaţi şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugerile provocate în cafenea.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO