Un șofer a murit în mașină, sub privirile rudelor. Autoturismul a fost spulberat în timpul unui popas

Ultima actualizare: 12-01-2022 09:55

Un șofer de 31 de ani și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a fost lovită în plin de o alta, care a intrat pe contrasens. Victima oprise pentru câteva minute, la marginea drumului.

Bărbatul a fost resuscitat minute în șir de medicii chemați de urgență, în zadar însă. A fost nevoie și de intervenția mascaților, pentru că rudele victimei au venit în număr mare și au încercat să facă singuri dreptate.

Accidentul s-a petrecut pe drumul județean Ungheni Târnăveni din județul Mureș. Șoferul de 31 de ani se îndrepta spre casă împreună cu socrul și cumnatul său. La un moment dat, bărbatul a tras pe dreapta, la marginea drumului, iar cei doi pasageri au coborât. Au apucat să vadă mașina care venea din față, intrând în depăşire. Într-o clipă, a lovit frontal maşina din care tocmai coborâseră.

Pasager: „Eram opriți pe margine și în timpul ăla o depășit altă mașină și o intrat în șofer numai el a rămas singur în mașină. L-am tras noi afară dintre scaune.”

Pasager: „Noi am scăpat, că am fost jos din mașină. Ăștia care au venit au avut viteză, o fost o mașină în față el a venit din spate să-l depășească”

Cei doi au sunat la numărul unic de urgenţă, iar la faţa locului au sosit mai multe ambulanțe și echipaje de pompieri.

Sebastian Mocan, ISU Mureș: "Accident între două autoturisme, din care rezultă trei victime. Asupra victimei de cod roșu au fost necesare aplicarea manevrelor de resuscitare fiind inconștient. Din păcate acestea nu au dat rezultate."

dr. Săpătoru Gina, medic SMURD: "Au mai fost încă două persoane dar care aveau leziuni minore și au refuzat transportul la spital."

Rudele bărbatului decedat au venit la locul accidentului şi au încercat să-şi facă singuri dreptate. Pentru a calma spiritele, a fost nevoie de intervenţia unui echipaj al Serviciului pentru Acţiuni Speciale de la IPJ Mureș. Circulația pe drumul județean a fost blocată aproape două ore.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO