Un nou caz de violență stârnește revoltă. Un bărbat din Suceava, filmat în timp ce își bate cu cruzime copilul de 8 ani

09-02-2021 19:06


La câteva zile după incidentul grav din Hunedoara, unde un bărbat a agresat un copil la un loc de joacă și a fost arestat, alte imagini stârnesc revoltă.

Un părinte din Suceava a fost filmat în timp ce își bate copilul de 8 ani cu o cruzime greu de imaginat. Poliția a deschis o anchetă, iar suspectul este audiat.

Scenele revoltătoare s-au petrecut într-o familie cu patru copii din județul Suceava. Tatăl furios l-a izbit pe unul dintre copii de podea cu brutalitate. Deși cel mic urla de durere, agresorul nu s-a oprit. Agresorul și-a lovit apoi copilul cu o bucată de lemn. De față erau mama băiatului și trei frați mai mari, care n-au avut curaj să intervină.

După incident, niciunul nu a spus nimănui, de frica bărbatului.

Adevărul a ieșit la lumină după ce asistentul social din comună a început o anchetă. Omul aflase că mezinul familiei este bătut în mod repetat, însă atât tatăl, cât și mama copiilor au susținut că nimic grav nu se întîmplă în casa lor, dar asistentul social a continuat verificările și a anunțat poliția.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Sceava: „Polițiștii, împreună cu asistentul social din localitate, au primit date și informații cu privire la faptul că mai mulți minori, patru copii, sunt agresați fizic de tatăl acestora. Din verificări s-a constatat că cel puțin unul dintre minori a fost agresat fizic în cursul lunii ianuarie, cu toate că mama acestuia nu a depus ulterior nicio plângere."

Cei patru copii au fost luați din familie, împreună cu mama lor, și duși într-un centru pentru protecția minorilor. Tatăl agresiv a fost dus la audieri.


VIDEO PROTVPLUS.RO