Un bărbat s-a spânzurat după ce a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că a ieșit din casă fără declarație

Dată publicare: 24-04-2020 09:51
Dată actualizare: 24-04-2020 10:02


Politie

Un bărbat de 53 de ani, din Vaslui, a încercat să se sinucidă după ce a fost amendat de polițiști cu 2.000 de lei pentru că a ieșit din casă fără să aibă la el declarația pe propria răspundere, relatează Vremea Nouă.

Incidentul șocant a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, într-o suburbie a municipiului Vaslui. Bărbatul a fost găsit spânzurat de un copac din curtea casei în care locuia cu fratele său, acesta fiind cel care a sunat la 112.

La fața locului a sosit în scurt timp o ambulanță, iar medicii au reușit să îi repornească inima.

Fratele acestuia a povestit cadrelor medicale ca acesta suferise un şoc dupa primirea amenzii de 2.000 de lei și “nu se mai putea linişti”.

Problemele bărbatului nu s-au încheiat aici însă. După ce a fost transportat la spital și internat la ATI, în stare gravă, medicii i-au făcut bărbatului și un test de coronavirus, care a ieșit pozitiv.

Cadrele medicale i-au fãcut şi o radiografie şi au observat cã are leziuni la unul dintre plămâni şi au luat decizia sã îl trimitã la spitalul din Bârlad, care este unitate suport Covid-19. Medicii nu exclud însă varianta ca leziunile pulmonare să fie cauzate de manevrele de resuscitare aplicate.

Sursa: S.P.

Tags: amenda, vaslui, sinucis,


VIDEO PROTVPLUS.RO