Au ieșit din izolare și s-au dus la furat îmbrăcați în combinezoane. Ce a urmat este incredibil

Ultima actualizare: 14-04-2020 10:50
Au ieșit din izolare și s-au dus la furat îmbrăcați în combinezoane
StirilePROTV

Mai mulți tineri din Vaslui sunt cercetați penal după ce s-au dus și au furat de la o stână miei, îmbrăcați în combinezoanele de protecție pe care le primiseră după ieșirea din izolare.

 

Tinerii din comuna vasluiană Deleni reveniseră recent din străinătate, motiv pentru care au fost plasați 14 zile în izolare la domiciliu, scrie Vremea Nouă.

După ce autoritățile le-au permis să iasă, ei s-au dus direct la o stână din apropiere, de unde au furat mai mulți miei.

Pentru a nu fi recunoscuți, tinerii s-au îmbrăcat în combinezoanele de protecție pe care le primiseră de la autorități în timpul izolării la domiciliu.

Chiar și așa, au fost prinși la scurt timp, întrucât stâna avea camere de supraveghere, iar polițiștilor nu le-a fost foarte greu probabil să afle care sunt localnicii ce puteau fi dotați cu astfel de combinezoane.

”Noi nu avem probleme cu Covid-ul, cât avem cu furturile. Niște băieți îmbrăcați cum vedem zilele astea la televizor, cu combinezoane, au intrat duminică la o stână de unde au furat mai mulți miei. Noroc că polițiștii care au venit au studiat camerele de supraveghere si imediat i-au prins pe făptași. Hoții sunt niște tineri de la noi din comună, care s-au întors de curând din străinătate. Au stat în izolare 14 zile și, cum au ieșit, s-au dus direct la stână. Nu se explică gestul lor, mai ales că în această perioadă infracțiunile se pedepsesc în regim agravant”, a declarat primarul comunei Deleni, Doru Eșanu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO