Un bărbat din Gorj, orbit de gelozie, este bănuit că și-a ucis soția. A încercat să-și pună capăt zilelor

21-01-2021 07:39


Un bărbat de 61 de ani din Gorj este bănuit că, orbit de gelozie, și-a omorât soția, apoi a încercat să își pună capăt zilelor.

Când au ajuns medicii la fața locului, femeia murise deja. În schimb, bărbatul era în viață, dar cu răni serioase. El a fost transportat la spital, unde va rămâne internat.

Imediat ce își va reveni este posibil să fie trimis în spatele gratiilor.

Cei doi soți din localitatea Scoarța, județul Gorj au fost găsiți într-o baltă de sânge, în casă. Cumplita descoperire a fost făcută de nora lor, care a anunțat imediat autoritățile. Din păcate, medicii nu au mai putut să o salveze pe femeia de 59 de ani. Își dăduse deja ultima suflare.

Cristina Ciobanu, prim-procuror Parchetul Județean Gorj: „Pe fondul geloziei și al consumului de alcool și-a înjunghiat cu un cuțit în zona gâtului soția, producându-i acesteia decesul. El se pare că a încercat să se sinucidă.”

Vestea i-a șocat pe vecini.

Localnică: „Nu-l vazurăm, dar ințelesei că are cuțitul înfipt, iar ea e moartă în pat.”

Localnică: „Înainte mai bea, într-adevăr, dar nu îl cred capabil de așa ceva. Nu era un om cu sânge rece ca să poată face crimă. Nu era de așa ceva.”

De câțiva ani, cei doi munceau cu ziua prin sat pentru a-și asigura traiul.

Vecin: „Niște oameni săraci, dar și-au făcut o mică căsuță. Mă miră faptul că nu era violent.”

Bărbatul bănuit că și-a ucis soția, a încercat să își ia viața și a fost dus la spital. Când starea de sănătate îi va permite, va da explicații în fața anchetatorilor și riscă să ajungă la închisoare.


VIDEO PROTVPLUS.RO