A mărturisit că s-a săturat să mănânce carne de om. Descoperirea făcută de poliție

Ultima actualizare: 14-12-2018 14:54
canibal, africa de sud,
Getty

Anul trecut, un ”vindecător tradițional” din Africa de Sud a intrat singur într-o secție de poliție și a mărturisit că s-a săturat de mâncat carne de om, relatează CNN.

Polițiștilor nu le-a venit să creadă inițial, dar situația s-a schimbat după ce bărbatul le-a arătat într-o pungă pe care o avea la el un picior și o mână de om. Apoi i-a condus pe polițiști într-o casă din localitatea Estcourt unde au fost descoperite alte bucăți de cadavre.

Cazul care a îngrozit Africa de Sud s-a încheiat miercuri când Mbatha, 33 de ani, și Lungisani Magubane au primit închisoare pe viață pentru crimă. Un al treilea bărbat a fost achitat în acest caz.

Mbatha, un ”vindecător tradițional” din satul Esigodlwen, a fost cel care s-a predat anul trecut poliției. Bărbatul a fost găsit vinovat împreună cu un alt individ, Lungisani Magubane, de uciderea unei femei.

Victima, Zanele Hlatshwayo, a fost violată, ucisă și decapitată într-un ritual numit ”muthi”, practicat de așa numiții ”vindecători” pentru ”noroc”. Apoi, Mbatha l-a obligat pe Lungisani Magubane să mânănce din organele femeii ucise.

Un al treilea bărbat a fost achitat iar un al patrulea s-a sinucis în închisoare înainte de judecarea cazului. Inițial șapte persoane au fost reținute în acest caz.

Cazul a luat o turnură și mai șocantă când s-a aflat că aproape o treime din satul Esigodlwen, cu 971 de oameni, dezgropase cadavre și mâncase din ele pentru a avea ”noroc”.

Sătenii au recunoscut că Mbatha i-a pus să dezgroape cadavre și să mănânce din ele, iar lui să-i dea oasele. În timpul investigațiilor polițiștii au găsit 8 bucăți de ureche într-o oală.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO