Un băiat de 7 ani a murit lovit de o mașină. Ar fi vrut să traverseze prin loc nepermis


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 16 Octombrie 2018 08:21
Categorie: Stiri Socante

Tragedie rutieră cumplită, luni seară, în judeţul Dâmboviţa. Un copil de numai 7 ani şi-a pierdut viaţa, strivit de rotile unei maşini, după ce ar fi vrut să traverseze strada prin loc nepermis.

Şoferul susţine că nu avea viteza, însă martorii îl contrazic. Rănile au fost atât de grave, încât copilul nu a mai rezistat şi s-a stins până la sosirea medicilor.

Tragedia s-a petrecut în localitatea Brezoaele, din judeţul Dâmboviţa. Băiatul în vârstă de 7 ani a ţâşnit se pare din curtea casei şi a vrut să traverseze strada. Chiar în acel moment, povestesc martorii, o maşină care circulă cu viteză l-a izbit în plin.

Şoferul care a provocat accidentul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, spune însă că nu avea viteză în momentul în care l-a lovit pe cel mic.

Cristi Mihai, șoferul cercetat: "A trecut o remorcă pe contrasens cu un tractor şi pur şi simplu copilul mi-a sărit în cinci metri, de pe contrasens, exact după remorcă. Mergeam încet, cred că aveam undeva la 40-50."

În urma impactului unul dintre martori a sunat imediat la 112. Până la sosirea echipajului de salvare însă, copilul s-a stins.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele şoferului şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.

VIDEO PROTVPLUS.RO