Un băiat de 13 ani a fost bătut crunt de părinții unei fete pe care o lovise cu mingea

Ultima actualizare: 06-09-2020 10:16

Caz șocant într-o localitate din Timiș. Un băiat de 13 ani a fost snopit în bătaie de părinții unei fete de șapte ani pe care victima o lovise cu mingea în parc.

Adolescentul are clavicula ruptă și primește îngrijiri medicale în spital în timp ce soții bătăuși au dosar penal.

Mama fetiţei a sărit prima la bătaie, în parcul din comună. Băiatul încearcă să se apere, dar fuge când îşi dă seama că este în pericol. Însă femeia îl urmăreşte, îl pune la pământ şi se urcă pe el.

Adolescentul a fost scos din încleştarea femeii după intervenţia martorilor. Însă disputa verbală a continuat aşa că tatăl a simţit nevoia să intervină.

Bărbatul îl ia pe copil pe sus şi îl trânteşte la pământ. Martorii au sunat la poliţie şi la salvare. Au fost chemate şi rudele băiatului, care au intrat în stare de şoc când l-au văzut. Are clavicula ruptă şi necesită 28 de zile de îngrijiri medicale.

Bunica băiatului: ”El e aşa şi aşa, acolo la spital cât am stat de pe la opt până pe la 12 într-una a plâns. Ei s-au jucat, jocurile copilăreşti. l-au bătut ca pe un animal.

Reporter: ”Ei sunt cunoscuţi ca oameni agresivi?”

Bunica băiatului: ”Ei, da, sunt cunoscuţi. Ea a mai avut din astea cu copii prin parc, el la fel”.

Localnicii sunt îngroziţi de agresiune.

Localnică: ”Cică de la un joc ca rațele şi vânătorul a fost lovită. Sunt mama a doi copii. Ai ceva de rezolvat, te duci la părinţi”.

Bătăile primite în copilărie lasă urme pe viaţă, spun pshologii.

Adina Berar, psiholog: "Poate duce la tulburarea de stres post-traumatic. Se manifestă prin tulburări de somn, coşmaruri nocturne, furie fără motiv, dificultăţi de concentare, comportamente de retragere socială".

Alexandra Petrovici - purtător de cuvânt IPJ Timiş: ”În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violente”.

Cei doi agresori, cercetaţi în libertate, nu au răspuns solicitării Știrilor PRO TV de a-şi prezenta punctul de vedere.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO